У мене синій тосол якийсь!!на вигляд і смак норм вроді))) точно кришка та срана ) ти був правий дякую ! ВОТ ТАКОЖ ДЯКУЮ ВСІМ ХТО ШОСЬ РАДИВ !! відкрутив кришку так шоб стравлювало повітря і все було гаразд ! навалював для провірки чи не розірве патрубок і всьо було норм ! правда уєбався в обочину )))
Всім привіт. Почув інформацію/байку про те, що сучасних "німців" вже роблять з алюмінієвими двигунами. Таки байка, чи дійсно так?
Чи зараз ще можна знайти машини (не обов'язково німців) останнього року випуску, щоб двигун був не з легкосплавних металів?
Сузукі Вітара новий може мати не алюмінієвий двигун? Один знайомий каже, що зупинився у виборі на цій моделі саме через двигун. Цікавлюся, чи є підгрунтя в його твердженнях.
завжди краще звернутись до першоджерела Гаряча лінія Сузукі 0-800-50-25-25, безкоштовна зі стаціонарних телефонів. або звернутись письмово, заповнивши форму Неповторний Новий Сузукі Вітара в Києві, ви маєте можливість її купити.
Якось мабуть іншим разом... Взагалі з курсу економіки знаю, що тепер роблять товари менш довговічними, а також такими що гірше піддаються ремонту, бо інакше людям нема сенсу купувати нове.
хм...ДВС то не надійно.. кажуть, що якщо коні запрягти у фіру - то вони не ламаються, треба тільки нагодувати... це сарказм, звичайно... технології рухаються вперед, тому не бачу, чому боятись нових блоків, які зроблені зі сплаву алюмінію. не зря ж є група британських вчених та завод з німецькими інженерами.... так-так, розумію, що екологія, білі ведмеді на північному полюсі і тд, але ж і не пішло би то все в життя, якби було ризикове або ж ненадійне зовсім.... думаю, що колега, просто, шукає причини, чому йому прийдеться таки купити вітару, а не те що він шукає авто з чавунним блок..
Нові правила Facebook розкрили російських адмінів низки українських «патріотичних» сторінок Нові правила Facebook розкрили російських адмінів низки українських «патріотичних» сторінок - соцмережі
Всім привіт. Продовжив автоцивілку, працівник мені сказав, що якщо вказана адреса буде не львівська, а з львівської області, то буде дешевше. Ну я кажу - та ставте ту що є львівську, нема що видумувати. Хотів спитати хто стикався, воно що - можна зі стелі взяти будь-яку адресу? І на що воно крім ціни потім впливає?
Там адреса не зі стелі, а реєстрації авто. Якщо в хмельницькому - то умовно буде 200 грн, якщо у львові то 500, бо населення Львова у декілька раз перевищує Хмельницький і вірогідність що щось станеться більша. Якось так. А взагалі є на форумі тема про страхування і веде її профільний працівник страхової від якого ти можеш дізнатися деталі. Завязуй флудити в темі для флуду і пиши у відповідних темах
Та як зі стелі ?!! по місцю реєстрації автомобіля !!!Бо якщо машина на львівському тсц ,а застрахована на лєву адресу то страхова не виплатить нічого + можуть розцінити як елемент махінації !!! А хіба вони в техпаспорт не дивилися???
Та я сам такий Думаю - звідки впав той дядько і як потім з лєвою адресою щось доводити в разі дтп. Ну значить правильно зробив, що зразу припинив тамту розмову )