Мабудь є 2 варанти адреси. 1а то адреса проживання, а 2га то адреса прописки. У мене вони різні, тому страхівка у мене дешевша
Москва досконало вивчила успіхи нацистів до нападу на СРСР, стратегію та тактику Гітлера, і нині намагається її дотримуватись Збройні сили України вже сьогодні повинні мати план оборони Білорусі
Обмивання в ополонці в день Водохрещі не звільнить людей від їхніх гріхів. Тільки сповідь може допомогти в цьому. ... очищення душі можливо тільки через покаяння і таїнство сповіді. ... Люди, які стрибають в ополонку, вірять в те, що завдяки цьому в такий день вони очищаються від різних гріхів. Тобто, вони вважають, що через занурення вони отримують відпущення цих гріхів. Але це зовсім не так ... людина завжди шукає прості шляхи і дуже часто людям важко не просто визнати свої помилки, але ще і озвучити їх вголос. Набагато зручніше помилково вважати, що занурення в холодну воду відпустить всі гріхи. "Я не проти того, щоб людина йшла і пірнала, адже і багато лікарів говорять, що це корисно. Але тільки для тіла. Для душі там користі немає", – підвів підсумок священик. Занурення в ополонку на Водохреще не допоможе: священик назвав найкращий метод відпущення гріхів
Черговий витік імейлів та їхніх паролів An Astonishing 773 Million Records Exposed in Monster Breach Коротко: перевірити наявність свого імейлу в базі можна тут: https://haveibeenpwned.com/ (я один свій email там знайшов, вже змінив пароль)
Хлопці підкажіть (допоможіть) Ситуація така їхав по трасі км100 за годину не більше і тут вірна педаль газу перестала тянути і втрачати швидкість тут я насторожився і вижав сцеплення мотор заглох ) На обочині пробував запустити її і двіжок ніби хоче заводитися але зразу тухне і якшо вижати газ до упору теж глохне після пари обертів враження таке ,що не поступає бензин !При спробі переключитися на ГБО двіжок запустився і вірно повіз мою жопу додому ) коли я приїхав знову спробував запустити на бензині і глухо як в танку не заводиться !!! а на ГБО працює норм !!! P.s Куда дивитися і що ковиряти ??? які ідеї ??? може в когось таке було !!
Який двигун? в мене подімна ситуація була тиждень назад, правда заводилось добре, но не працювало на бензині, проблема було в дачику холостого ходу, мотор 1.8 абс
Про популістичні обіцянки знизити ціну на газ Ганущак: Якщо сьогодні зменшити ціну за газ, через півроку матимемо долар по 60 грн
Для коротких поїздок тепер залажу в машину через пасажирську дверку Бо в дверці водія замерзає змазка замка і потім мушу тримати рукою або зашпиляти ремнем безпеки через ручку. Десь через хвилин 15 їзди з пічкою замок відмерзає і захлопується нарешті. Ще не дійшли руки десь заїхати на сто щоб мені розібрали замок і вичистили стару змазку з брудом.
Замерзає не змазка а вода. Дунь феном для волосся туди, авось полєгшає. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk