Всім доброго дня ) може хтось знає скільки коштує поклейка автомобіля плівкою ? і де це роблять у львові ? Також "привіт" однофорумчанину на червоному г3 з наліпкою клубу на лобовому біля вул.скельної на пішохідному мене не пропустив (хуліган) )))
Всім привіт. Заодно я спитаю. Чи варто ставити мухобойку? Переважно їжджу по місту 50 км/год, рідко виїжджаю на трасу до 100 км/год (ще рідше 120), щось читав що при невеликих швидкостях формується недостатній повітряних потік для ефективної роботи мухобойки.
Швидше тюнінг (бо хочу синій хром ) дуже подобається такий колір ,а краскою такою пофарбувати не вийде! ефект не такий яскравий) тай хочу шоб той гольф троха виділявся з потоку )
Моя думка така (не варто)!! збільшує опір автомобіля ,під ту мухобойку попадає пилюка,пісок і всяке сміття ,листя і тд. потім іде дощ не просихає і почне гнити там дуже швидко ! колись на 9-ці мав то були проблеми і як на мене воно не гарно( але це тільки моя думка! Може комусь подобається естетичний вигляд то чому б і не поставити)
Я тут дився недавно якраз на ті мустанги з цікавості) І дуже поржав коли побачив що базова версія це 2.0 дивгун)) Та й машина не дорога. Дешевша за базові версії А4 і того класу машин. Я думаю що тільки з точки зору практичності вони в нас не популярні. Та й хто хоче 2х літровий мустанг)
Ну та, бо через особливість даху на нього експедиційний багажник не причепиш, та й фаркопа нема щоб бульбу возити причепом )))
Мустанг - то машинка для понтів на пару годин. Я от пробував на ньому проїхати 1000+ кілометрів і скажу, що спина боліла так, що потім 2 дні не хотілось за його кермо
Та все відрегулював. І навіть по дорозі пробував регулювати пару раз - нічого не допомогло. "Спортивні" крісла не для дальніх подорожей.
Ну вони жорсткіші, мають занадто велику бокову підтримку, як на мене, тому важко змінити позицію по горизонталі. І це навіть при тому що ці сидіння мали повне регулювання, включно з регулюванням хребтової частини на 3 точки.
В суботу на авторинку в Кривчицях був в продажі Мустанг червоного кольору, але ціни та ТТХ не було. Єдине, що цікавився в нього, то чим він натирав кузов, що так блистить.