Сьогодні заправлявся газом на ОККО на початку Наукової. Кілометраж збиваю після кожної заправки газом. Коли приїхав, показувало 290, а зазвичай на повній заправці проїжджаю десь 400 км (або більше, якщо тільки по трасі). Заправили мене на 7 колонці на повний бак! Спитав заправщика, шо за фігня, він каже що вже пів року такого не було. Сказав дівчатам на касі, також сказав керуючій. Керуюча відповіла, що зараз подасть заявку в технічний відділ. Може хтось буде заправлятися газом на 7 колонці на ОККО на початку Наукової - майте на увазі. Я переважно їду на Укрнафту, а тут було близько, дай думаю заїду, тепер буду об'їжджати то ОККО здалека.
Що значить краще? Легенда каже, що гуртові постачальники одні і ті ж що в Укрнафти, що в ОККО. Можливо, винятком є Shell, де постачальник Латвія. За легендою різниця лише в ціні і в асортименті шоколадок в магазині при заправці. Решта на рівні психології - якщо заплатив більше, то є відчуття що машина "ліпше їде".
"Все АЗС" - ціни на пальне в Україні Тут всі ціни. На Shell 95-й один з найдорожчих в Україні. Зате газ в них дешевший ніж на ОККО і WOG.
Будь ласка. Тільки "ссилка" - це коли мою родину комуністи вивезли до Сибіру на 15 років, а українською буде "посилання"...
Правий передній габарит в причепі "ни робе". Цікаво, чи можна так їздити, чи ліпше не треба... Підказали, що нема маси. Авто електрики або не хочуть братися за таку дрібницю, або ставлять в чергу за два місяці.