НАРОД!!! Вот намалював логотип для німецького замовника. Замовник каже, шо випускає якісь там машини... Не знаю чи сподобається йому лого. Може щось змінити? Додати???
в мене те ж саме. кнопка PRESS ANY KEY - також не працює))))) Продам Сніг. ОПТОМ.!!!!! з умовою самовивозу - подарую))
пАПИТКА ноМЕР П'яТЬ НАРОД!!! Вот намалював логотип для німецького замовника. Замовник каже, шо випускає якісь там машини... Не знаю чи сподобається йому лого. Може щось змінити? Додати??? за час від вчорашнього невдалого поста змінив колір з червоного на синій. стало трохи краще
Злегка нагадує лого одного китайського виробника... не пригадаю але по Львову таких дофіга їздить взагаліто невпевнений шо китаєць просто їх багато от я і подумав раз багато то китаєць. Ти би його же рожевим забабахав тож тільки на міліцейські машини можна вішати шоби перекликались з синіми номерами.
Додай стразікі)))) розові))) і ще пару бусінок))) щоб і на блонд було розраховано))) Знаєш як продажі піднімуться!!! черга буде, як в совєтські врємєна за ковбасою))))
І він вирішив пропіаритись через Чефіша замовивши біло голубе лого. Чефіш тонко використав нашу льбов до фольциків і проасоціював біло блакитні кольори з позитивом і теплом. Злий цуко-геній. Тимошенко стільки не схтіла дати як Яник запропонував!
А ніхто нєфіг відмовлятись від замовлень в Чефіша. Якшо Яник не заплате то хату йому також назад ніхто не відбудує.