Тема для клюбних фільозофів

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Чортопхай, 1 січ 2013.

1. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Договорилась:D

2. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ти ж кажеш, що помилка в році. Значить все по новій, знову можна буде зрубати грошенят з кінця світу :)

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Арихметика добра штука..... ну але ж не на другий день після Нового.... нє.... піду ліпше конячку......

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ну я математтику мала на восінь, а ви? То ж я писала, що за моїми розрахунками надворі 2014-ий рік... А ви явно недобрали в новорічну ніч... Таки краще зробити так, як kym радить. kym-оньку, Ти там тримайся, бо я думала, що то тільки я на місяць гавкаю, а то ще й Тебе скосило. Здоровлячка Тобі в Новому році, котрий би він там не був... )))

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Дякую.... а по арихметиці - 2 числа то уже на два дні ближче до нового 2014

6. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    Так як рахує Чортопхай то на 2 дні ближче до 2015.
    Хоча на мою думку, краще щоб вжитті було побільше тих Нових років, а чи він 2013, чи 2033 чи навіть 2099 не має великого значення... Головне бути здоровим і мати можливість і бажання випити тих 50 грам.

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Та я взагалі прикладну ледь закінчив :))) А чому б не піти в оберненому порядку? Взяти з того числа 2013 пару похідних, додати деструктивних лімітів, розв'язати з того всього двійко інтегралів та все це в логарифм і під корінь кубічний, ось і вийде, що до кінця світу не так вже й далеко. Всім свіжої голови у Новому році!

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)