Відповідь: Терміново! Логотип! ну це тобі до твого комплекту, футболка кепка олімпійка та ше й тобі треба труси і шкарпетки і також штани та мешти зробити, щоб тоді вже точно всі побачуть шо ти з VW-клубу!:mrgreen:
Відповідь: Терміново! Логотип! я підтримую Ореста, що вибраний варіант не надто добрий. Але і 3 варіант також, як на мене, не підходить, оскільки є занадто складним і не смахує на логотип.
Відповідь: Терміново! Логотип! Привіт всім! Я ще не є членом клубу, але логотип чи стиль це питання принципове. На мою думку логотипом клубу мав би бути варіант 2. Дуже стильно. А на футболочці зпереду - тільки логотип, а ззаду у верхній частині - Львівський Фольксваген Клуб, а у нижній www...;-) Хочу в клуб!
Відповідь: Терміново! Логотип! Я би з радістю приїхав, але звільнюсь з роботи тільки після 20:00. Плюс поки доїду. А де ви будете приблизно в 20:30-21:00.
Відповідь: Терміново! Логотип! Викладіть всі варіанти на футболки, щоб ми могли обрати найкращий варіант. Дякую! Тому що поки що перший найкращий!
Відповідь: Терміново! Логотип! Рекомендую не зациклюватися на одязі, при потребі одяг можна робити і без логотипів
Відповідь: Терміново! Логотип! значки треба два і розмістити їх по грудях!:mrgreen: взагаліто! мені найбільше подобається варіант 1!
Відповідь: Терміново! Логотип! Як на мене, то перший варіант самий простий і самий "класний", правда написи пропоную розмістити зверху до низу в іншому порядку - lviv->vW->club
Відповідь: Терміново! Логотип! балахона прикольна. Я сканера не маю .Є ще "не агресивні " чорновички ескізики...