Відповідь: Терміново! Логотип! Товар ітак буде недешевий. А ще плюс націнка для клубної каси - то забагато. Клубну касу бажаючі ітак поповнюють хто як може. І знімати із цих людей (а саме вони в першу чергу будуть брати ту атрибутику) ще якісь додаткові гроші - то є не зовсім правильно, як на мене.
Відповідь: Терміново! Логотип! Ціну, яку я привів, вже включає і торгову націнку. І хто тобі сказав, що та ціна. котру тобі назіває Київ не включає туж надбавку?
Відповідь: Терміново! Логотип! Народ не сперечайтесь! Думаю Мартіні правий... заробляти на футболках для клубу не головне завдання...
Відповідь: Терміново! Логотип! Ту надбавку ми, якщо хочемо, можемо включити. Але я не бачу в тому необхідності. Це не бізнес, а простий ненапряжний спосіб для клубу отримати різну атрибутику. Щоб замовляти тиражі футболок і кепок, то треба відразу вкласти купу грошей без гарантії, що той товар дійсно розберуть і ті гроші повернуться. А тут в будь-який час будь-хто собі може замовити саме те, що треба саме йому і сам оплачує замовлення. Так, це трохи дорожче, але це зручно.
Відповідь: Терміново! Логотип! О!!! тут таке цікаве відбувається! А я все пропустила Тим не меньш з того що є я обираю ДРУГИЙ варіант. Просто СУПЕР!!! І приємно переконатись, що мій смак з більшістью одноклубників співпадпає :grin:
Відповідь: Терміново! Логотип! Думаю краще буде, якщо збереться кокретна к-сть людей, які захочуть придбати повний комплект атрибутики (футболку,кепку, і ту єрунду з капішоном)!
Відповідь: Терміново! Логотип! Я хочу балахону і футболку Хоч жодне лого мені і не подобається Складаєм список?
Відповідь: Терміново! Логотип! Мені прошу кепочку і з капюшоном :mrgreen: Хтось пропонував синенький колір - я б не проти. Мені під " цвет кузова"
Відповідь: Терміново! Логотип! В мене зявився ще один бажаючий на футболочку З цього виходить запитання - чи мають право власники Шевроле носити футболочки VW ? Прошу терміново відповісти - людина сидить і нервується :mrgreen:
Відповідь: Терміново! Логотип! Запросто, при одній не значній умові, якщо він на Шевролє поміняє всі значки на VW( шучу). Звичайно може, хай не нервується, можливо в тій футболці до нього прийде видіння, що він не на тій машині їздить на якій потрібно!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Терміново! Логотип! ти не носиш трусів? :shock: :mrgreen: Це не є комерційний проект з метою заробити гроші в кишеню або на шашлики як хтоськазав, я думаю "касу треба збрити" саме для наступних проектів, тобіж для рекламних розносок, флаєрів і так далі... Мартін..., чому б не скластися касою для початку на футболки і кепки і не замовити велику партію і продавати як клубні картки возячи ящичок продукції в багажнику? Я тобі казав що ви з Орестом не вигребете на двох по бабках, чого б не залучити ще юзерів клубу, тим паче народ тут аж "піщить" отримати атрибутику.... + можна виготовити партію килимків для мишок з прописанням назви сайту і хто ми такі і роздати партію 2-3 тис килимків людям в офіси на халяву. В мене був колись такий проект - результат був феноменальний, на фірму дати по 2-3 килимки, а люди полюбому будуть питати про інфо на килимку і переписувати адресу нашого сайту, головне зробити ті килимки дуууууже яскравими, щоб кидалися в очі і замість того, щоб роздавати флаєри, то на перехрестях можна роздавати саме килимки, їх нарід (хто їздить на Фольцвагенах) полюбому вже не викене в смітярку.
Відповідь: Терміново! Логотип! Ну яка велика кількість? 50-100? Вкласти треба мінімум 500 доларів. Це якщо тільки прості футболки чоловічі, а схочемо ще жіночі, а ще кепки, балахони і труси тут тобі і 1000 не вистачить. А це вже рахуйте гроші на клубний драгстер, які ми ніяк зібрати не можемо. А на тряпки, можна подумати, ми їх зберемо? І повернуться ці немалі гроші (вкладені одномоментно), потрошечку мабуть за рік з якимось невеличким прибутком. Наївно думати, що ті лахи будуть активно розбирати. Ну візьмуть відразу 20 найактивніших фанатів, а далі піде туго. Багатьом 30 грн за клубну карту віддати є напряжно, не то шо за кепку чи коврик. До речі, Юрку, 2-3 тисячі ковриків, це десь 2-3 тисячі доларів США Ти готовий проспонсорувати їх виготовлення і рекламну роздачу власникам фольцвагенів? Описаний тут мною варіант виготовлення і збуту клубної атрибутики є добрий насамперед тим, що не потребує від клубу стартових вкладень. Нехай та річ буде троха дорожчою, але зато це просто і швидко. А збирати бабло на велику партію ми будемо довго і нудно. То треба декілька з"їздів щоб більш менш велику кількість народу охопити. Поки зберуться гроші, вже скінчиться літо і треба буде вже не на футболки а на пухові куртки збирати. Тоді як те, про що кажу я, можна запускати вже за пару днів і ще за пару днів можна буде вже купувати готовий товар.
Відповідь: Терміново! Логотип! Вірно, виходить, Мартін кже То як ? Списочок: футболки 3 балахони 3 кепки 2 І усьо ?
Відповідь: Терміново! Логотип! Привіт усім. Бачу, так усі захопились замовленням футболок, що про остаточний вигляд тої умовної футболки ніхто не питає (чи я щось провтикав?). Тож дозвольте запитати, якою всетаки буде ця футболка (де розміщений логотип, я де написи?). Я, як людина зовсім не байдужа до марки VW, і як людина яка хотіла би вступити у клуб (вибачайте, що ще цього не зробив) пропоную, щоб зпереду було тільки лого, а ззаду тільки написи. Дякую всім, хто пропонував варіант логотипа номер 2
Відповідь: Терміново! Логотип! Якщо про це вже пішла мова, хочу сказати що повністю згідний з Мартіні. Давайте закінчим один проект, а тоді будемо зачіпати інший!