я думаю Колян не підпишеться. Судячи з кількості спойлерів -- ті яя для нього замаленькі ))) ТРЕ ТАКІ, ШОБ ПО ЗЕМЛІ ВОЛОЧИЛИСЬ ))))))))
Турбінка річ добра, але треба буде з гайцями домовитися, а то будуть кожен день гальмувати і шукати незаконні переобладнання. Ви представляєте скільки паперу прийдеться списати?, а скільки часу на опис? Ні власник сто відсотків передній спойлер зніме для економії часу
Головне, щоб СЛОН пожертвував їх свідомо і безкорисно! В нас все ж таки не комерційний проект "подай руку допомоги" //очі починають сльозитись я думаю буде дешевше поставити димову завісу з БТР і кенгурятнік!!! ЯК МИ МОГЛИ ЗАБУТИ ПРО КЕНГУРЯТНІК??? жах! шоб власник міг втікати в любу сторону навіть крізь будинки ))) Один тиждень і любий даішник буде боятись його зупиняти )))))))
Індійського...)))))))) є ще з нього ікла, може замість дуг вцепити на передок??? буде з дороги всякі Ленд - Крузери і Прадо прибирати)))) пі.ся. Тут на днях в Краєзнавчому музеї з Мамонта бачив.....але галяк, по асфальті будуть сунутись))
Ага, а потім рідні номери чіпляють та по рос. форумах розбрасують)))) Мол ми там теж тюнити вміємо)))) Патріоти)))))