Мені пободаеться цей глюк))))))) Інет шаріковий, а дрова ця программа сама інсталювала (тіпа модем перешивала)
Мартіні постав собі сімку і не мучайся з ХР. Вайфай на ХП часто глючить особливо якшо ти хочеш зробити ad-hoc мережу. Мені то вдалось але точкою доступу він так і не став, але інет між ноутами пошарити вдалось. Правда прауювало нестабільно. Поставив сімку і всьо всі проблеми вирішені налаштування вайфайної мережі просто "пєсня" ) всьо просто і зрозуміло. Кароч з ХП забудь про ідею пошарити інет між ноутом і смартфоном. Між ноутами то робиться.
Апдейт: Я гадав шо таки підключив мій Асус на вінмобайлі до інету по вайфай серез ноут але воно працювало нестабільно жахливо (то конектиться то ні то з 5-го разу то обриває хз чому)
Погоджуюсь з DEMO. Сам уже давно мігрував на сімку. Так же само й собі точку доступу піднімав на ноуті. Точку створив, канал інету розшарив і вперед!
чувак, я тобі вчора казав, скоріше всього шо інтернет ти тягнеш по незакритому вайфаю. Я вчора коли в тебе був, смартфоном глянув вайфай, там у вас є одна незахищена паролем мережа Так шо халяву юзати будеш поки сусіди ваші не здогадаютсья поставити пароль на точку доступу
Главне шоб потім дяді в погонах не прийшли і не сказали, шо пяний слесарь взломав сікретну сістему связі з пінтагон - Масква:D:D
Якщо модем є в списку ftp://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-412/Description/DIR-412_supporting_USB_modem_list.pdf то я б попробував би подивитись в сторону http://dlink.ru/ua/products/5/1309_b.html якщо не має гидливого ставлення до продукції D-Link.