Лагідного співу пташок, Ясних промінчиків сонечка, Чарівних усмішок навколо І скажених чортоконей у всіх твоїх моторах! Хепібйоздей!
Мої щирі вітання із днем твого народження. Нехай все задумане збувається, завжди сонячної тобі погоди, та море позитиву від життя!!!
Давно не чув і не бачив цього чувака, маю надію що відгукнеться на привітання! Бажаю тільки яскравих та здорових моментів у житті!
+1 Фаст, ти впевнений, що Тополь досі читає наш фрум ? чи просто по календарю вітаєш Тополь, разом з жовтою канарейкою, єслі ти нас слишиш, знай - ми тєбя ждьом, любім і помнім
Вітаю з днем народження,якщо ти нас чуєш і читаєш,як то кажуть нехай удача наступає то по пяткам,а гроші за тобою бігали ,а ти не міг від них втекти і просто здавався в полон,і крім того що тобі бажатимуть,нехай збудеться те чого бажаєш саме ти.P.S. давно хотів побачити вживу твою Кору
Не знаю я того Тополя на жовтій канарейці, але приєднуюсь до привітань Успіхів в житті, нових досягнень, позитиву від оточуючих і задоволення. Хай завжди хочеться і можеться!