Відповідь: Тормоз за кермом Да хрена лисого Кіндера залякаєш, це просто люди на питання про кілометри відповідають в літрах... В мене є криша: "Фульцваген клуб", мнє нє страшен сєрий волк і мафія Хонда також :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Тормоз за кермом Ціхо-ціхо, не каркай, а то коли ти нам вночі снитимешся, якісь шустрі пацани познімають колеса з твого авто :mrgreen:
Відповідь: Тормоз за кермом не смішно вже. 1.Відповів, що моя. 2.написав номер провсяк випадок. 3. Братову позаминулої суботи на Лінкольна відвозив. 4. Бачу тема в глухому куті. На з'їзді обговоримо Я по-людськи, а мені- як завжди
Відповідь: Тормоз за кермом Щось я не можу вникнути у вашу тему, але мене дуже цікавить чому так погано їздить Monkey і як саме це виглядає. Може хтось зніме ролик і викладе на сайт?
Відповідь: Тормоз за кермом Хто мене знає, то знає, що я не сварливий :!: Це я так, для шуму на форумі :twisted: :-D
Відповідь: Тормоз за кермом Не баїсь, з вікна помідорами не закидаю! А ми тебе в п*ятницю чекали, там би братва тебе оцінила і як ти їздиш і машинку, а так ніц сказати не можу...
Відповідь: Тормоз за кермом Слухай monkey приїжай в пятницю на зїзд і всі разом подивимось як ти їздиш
Відповідь: Тормоз за кермом Вибачте браття, що не був в п'ятницю- нет віключили, сервак накрився А я- дебіл забув коли. Наступного разу мушу з'явитись Я ж написав шо я тормоз- повзаю по місту дуже- підвіски жалко. Цікаво було чи то нікого не дратує
Відповідь: Тормоз за кермом Та ми тобі скажемо, а ти всерівно скажиш шо інтернет не працював і ти не приїхав ....
Відповідь: Тормоз за кермом Я , може й тупуватий, але не урод. Якби не хотів приїхати,- відмазався б відразу
Відповідь: Тормоз за кермом Чувак , спеціально для тебе http://volkswagen.lviv.ua/news.php?id=28 розклад з"їздів
Відповідь: Тормоз за кермом Тебе ніхто не обзивав ні тупим ні уродом, в нашому клубі це не прийнято, ми тебе чекали, ти все ж таки не приїхав 8)
Відповідь: Тормоз за кермом Monkey слухай ти ще раз не приїдеш, то ми порушимо правила і почнемо тебе обзивати!!! :grin: :grin: