Відповідь: Тормоз за кермом Sorry. День юриста- загуляв. p.s. Графік з'їздів бачив на головній, але запізно
Відповідь: Тормоз за кермом Зашибісь. Будеш клубним юристом. Як менти дої%уться на дорозі, визиваєм тебе
Відповідь: Тормоз за кермом Якщо тобі шкода підвіски, то краще їздити на маршрутці або на своїх двох бігати, а машиною на з"їзди прїжджати і по вихідних кататись, так твоя підвіска доживе до твого урочистого виходу на пенсію: -D :-D :-D :-D :-D Тобі дійсно шкода підвіски чи ти боїшся чогось іншого - наприклад швидкої їзди або наших звар"юваних шоферів, які літають по вузьких вуличках,з наближеною до космічної, швидкостях:?:
Відповідь: Тормоз за кермом Ніц Ви не шарите коллеги, я зрозумів, це виключно піар, ніхто нікуди не приїде...
Відповідь: Тормоз за кермом От не зрозумію, чому ви вчіпилися до Monkey, нормальний чоловік, ну трохи сумнівається в їзді, ну може троха зайнятий, ну нехай колір машини не як у всіх, а ви тут почали демагогію. Соромилися б - встидпозор.
Відповідь: Тормоз за кермом Бачу , що не вдається мені стати активним учасником(а починати потрібно було з цього). Та й тему я не вельми кумедну створив. + кохану свою(Jetta) вже продаю. Отже: підкажіть , please, Як видалити і дану тему, і себе, як учасника
Відповідь: Тормоз за кермом Дуже приємний народ p.s. Kinder- sorry, що не почекав вас- мусив поспішати
Відповідь: Тормоз за кермом Я не курю, але від навчання на юридичному гребе теж не погано. Я щойно спостерігав НЛО. p.s. Підкажіть як видалити цю тему?