Відповідь: Travel жениться! так так ніхто не проти ескорта но чи хтось згадає про ту тему хочаби в червні. чи то буде так як завжди так як з новим роком, з телематрією, з поїздкою під оперний (здається на день міста)???
Відповідь: Travel жениться! Це хороша традиція і її всі підтримають! То ж не поїздка під якийсь там оперний! То є Тревел! Я коли другий раз буду женитись - то тоже хочу ескорт! :grin:
Відповідь: Travel жениться! Щоб весілля разом з хрестинами гуляти!:mrgreen: Додано через 37 секунд Ти на що натякаєш козаче? Додано через 1 хвилину язиками всі чи пак пальцями мастаки
Відповідь: Travel жениться! погворили і забули а потім. Ой, а хто був а-а-а розкажіть що там а-а як а-а-а ніхто не був ааа!! то добре шо і я не був..
Відповідь: Travel жениться! +1 я в свої 20 тоже ) не планую женитися до 28-30, хіба би заікрив якусь малу випадково :mrgreen:
Відповідь: Travel жениться! 1. Телеметрія відбулася, всі охочі приїхали. Хтось там бачив Pol'a? 2. Під оперним акція відмінилася, дійство було перенсене до памятника міцкевича, там був представлений наш клуб, але не пам'ятаю приїзду Pol'a 3. Клубний Новий рік теж відбувся, але Pol'a там знов не було На що жаліємся?
Відповідь: Travel жениться! Оо! Я так розумію, що готується позаплановий з'їзд. Тревел, закуплляйся нульовою Балтикою :mrgreen:
Відповідь: Travel жениться! Я бачив Власне, тільки ми з Полом і приїхали, всіх інших мені довелося видзвонювати шоб приїхали. А нє, ще Тополь кажись сам приїхав
Відповідь: Travel жениться! А як щодо інших "акцій"? То значить були всі бажаючі, яких це зацікавило. Навіщо натякати на те, що нічого не було і навіщо називати це клубною акцією, якщо це була просто технічна можливість, пропонована іншими клубами? В нас немає обязаловки, але є класна клубна солідарність і непогана тусовка. Як на мене, наша активність - одна з найкращих не те, що у Львові але й в Україні, часто на наших зїздах є більше машин ніж на зїзді київського клубу, і я впевнений, що ескорт на Травела весілля ми зможемо організувати мегапотужний! Звичайно, якщо Травел не буде проти
Відповідь: Travel жениться! Не зарекайся, судьба поднимет планку, и не выйо..ся, судьба изменит масть...(рос.)
Відповідь: Travel жениться! Я в свої 21 теж не задумувався, а в 22 женився... Додано через 1 хвилину Або салатом олів'є...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Travel жениться! Гарненька! 5 балів Тревелу за таку красиву жіночку! Сестри випадково не має? :-D