Відповідь: Travel жениться! нормальк, главне щоб тьоще була файна, прийдеш в перший день, зразу скажеш тату, мамо, тьоще слезу пустить, будеш злотий зять, чи ти як жити збераєшся? окремо? я в 24 жинився, нормальок, думав буде гірше в новій сімї. але перший місяць щодня вечером пиво з тестем, і все гуд.
Відповідь: Travel жениться! поки шо в мене в дома, потім окремо. Додано через 1 хвилину кращої небуває.
Відповідь: Travel жениться! ну і порада. може краще кров з носа? а може малось на увазі що має під каблук залізти? тут у палки два кінця що конкретно мав на увазі?
Відповідь: Travel жениться! Приймай мої вітання. :shock:Чесно кажучи я в шоці трохи.:shock: Але радий за тебе.
Відповідь: Travel жениться! Як одружився то ч-з кілька днів при горілці мені тесть дав настанову: або двоє слухаєм або двоє не слухаєм жінок тді все буде ОК. В противному випадку хтось добрий а хтось поганий. А ще скажу головне тещу шукати, а не жінку
Відповідь: Travel жениться! Як стало мені відомо, сьогодні наш друзяка Тревел розписується !!!! Вітаймо його з цим !!!! Тревел - Сімейного ЩАСТЯ !!!
Відповідь: Travel жениться! На всяк випадок привітаю, нехай живуть 100 років разом!!! ЗІ Але він писав, що тіко у липні буде гуляти весілля!
Відповідь: Travel жениться! Вітання!Злагоди вам, гармонії, сімейного щастя і довгих радісних літ разом!!!
Відповідь: Travel жениться! І я вітаю!!! Нічого в цьому страшного нема... Одні плюси І як то кажуть "успіхів в боксі і в сексі"