Відповідь: Travel жениться! старичків в пасати і 5дв-гольфи, молодьож в коради і 3дв гольфи в який час і де треба бути?
Відповідь: Travel жениться! відріжте тоді мені пару дверок ))))) мені би дружок.....:mrgreen: Додано через 2 хвилини нє нє різати не треба краще завариит )))))
Відповідь: Travel жениться! Всі машіни підходять і так весілля 7 червня. Всім бути десь 11:00 на Патона там де колись був інтермаркет вот за їжаєте за той будинок і там побачете вже де то весілля. Заодно поможете нареченну викупити. Звідтам до церкви а з церкви на вмсокий замок.
Відповідь: Travel жениться! Якщо тобі дозволять дружок возити із завареними задніми дверима, не забудь якесь відео на телефончик записати як вони в своїх модних сукнях будуть на задні сидіння перелізати з передніх (сідушки ж не відкидаються). Веселе відео получиться
Відповідь: Travel жениться! як я розумію то точно буде 1 Олег М. 2 Ростик 3 Мартіні 4 Пол 5 Саса 6 Пегас Тополь як що повернеться Всіх чекаю Може ше є бажаючі ? ? ?
Відповідь: Travel жениться! ти шо автопробіг хочеш організувати чи гостям автоекскурсію по місту ...помоєму то вже забагато машин
Відповідь: Travel жениться! родина велика багато доїжаючих вот і треба їх подовозити і гарно виглядати буде
Відповідь: Travel жениться! ну я мушу то зафільмувати і як доказ потім вивішати на сайті. 2 травел. я надіюсь женячка не дуже тебе відлучить від клюбу!
Відповідь: Travel жениться! Foma Чекаю. А рас ти з Лапаївки то може і жінку мою знаєш? П.С. Я з Зимної води. Додано через 1 хвилину Шкода шо Олег незможе. Всіх решту чекаю.
Відповідь: Travel жениться! чекаю Додано через 27 хвилин Додано через 23 години 31 хвилину прошу підтвердити явку!