Відповідь: Travel жениться! Я підтверджую, тільки прикрашати Кору лєнточками і шаріками не буду, вона ітак красіва 8-0
Відповідь: Travel жениться! вул Сигнівка. Памятаєте де колись на патона був Інтермаркет вот за тим інтермаркетом є будинок ну а там вже побачите.
Відповідь: Travel жениться! пльонка проявляється скоробуде готово. Так, пацани, а тепер скоренько склали чергу список хто наступний жениться.
Відповідь: Travel жениться! Щиро Вітаю друже Остапе!!! Прикро, що моє сімейне (мій Кіндер малий) не дав приїхати і Уважити нашого БРАТАНА тобіж Тебе, але думаю ти не ображаєшся на мене..., ще приїду, потисну тобі руку і привітаю в наших рядах "ОКАЛЬЦОВАНИХ". Гойра 8-0
Відповідь: Travel жениться! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted:Розкажу вам секрет, він в Політехнічному на сесії "відходить"8-0, боюсь щою "невідійшов"8-0 взагалі після такого. Напевне жінки мало.:twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Travel жениться! 14.06.08 о 06:00 молодята вирушили в медовий тиждень! будуть з турками гуляти! :-D