в Бартатів поїдь, а не дзвони... звісно, якщо хочеш результат. Був у них, десь 2 роки тому. Є стенд. Є все. Але єдиний нюанс - вони не знімають і не ставлять на авто. Ти маєш привезти, тобто тобі це не грозить.
Потрібно знайомому 1-2 піввісь гольфа 2 без зовнішніх кулаків, під фланець меншого діаметру, можливо хтось має? скільки може коштувати? Дякую!
То, скоріш всього йшли на двигуни 1,3 та можливо 1,6 бензин. Бо на 1,6d чи 1,8бензин - там під більший діаметр (вроді 100мм). ............. Можу помилятись, тобто стверджувати не буду, але піввісі там однакові, тобто довжина та шліци де стопорне кільце, а от самі внутрішні гранати різні (більши і менший діаметр), все залежить від КПП.
Я коли купляв г2 дизельовий то мені то дали в нагрузку. Я даже не знаю скільки така фігня може вартувати. Пляшка любого коньячку піде?
Привіт, шукав собі теж запчастини до свого гольфіку, знайшов на цьому сайті багато потрібних, залиш заявку там самі з тобою звяжуться, рекомендую) БПЗ - Быстрый поиск оригиналных запчастей по ВИН коду онлайн
продовжимо.... потрібно тормозні диски 4х100 2 шт, все що вимагається - щоб сів колісний диск на ступицю, і диск гольфа 2 бажано такий-
В мене були бліни, але от шось пригадую, що вроді би комусь віддав є, може й тобі. Карочче, буду в селі, то гляну.
Все ще шукаю... Ще треба лисуваті дві 13, ніколи не думав що проблема знайти на шиномонтажі такі шини...