беру лом і молоток - пригодиться шучу ноут дійсно класний. треба дивитись, шо в ньому сидить, бо такий апарат має літати!!!
Та блін, що там довго думати... наловив вірусят, наставив софта який стартує разом з операційкою - от тобі і причина. Др.Веб годиться хіба щоб грип лікувати. Став каспера - все решта фуфло, це я тобі як колишній вірмейкер говорю, може він троха і тормозить комп, зате явно краще ловить все ніж інші, а взагалі мене останнім часом тоже починає діставати вінда, дирява як решето... чув 7 більш стійка в тому плані, але вже таке саме говорили про вісту. Треба іти на лінукс.
був я там... для роботи терпимо а от для дому... ніфіга незручно я на джаві девелопаю так ІДЕшки під джаву мають значно бідніший функціонал (по дрібницям) і GUI. Після повернення на вінду девелопати буду тільки на вінді.
))))) Олег, соррі за ОФФ, але, здається, народ від двигунів і КП... дорвався до твого компа ))))) от яка тема жива получилась ))))))))))
Ага... Я вже бачу як DEMO ставить на нього лінукс без графічного середовища, щоб вже ніколи не тормозив... краса! ніяких тобі віконечок, Олег М. вводить команди як в старі добрі 80 роки, відрощує бороду, стає затятим лінуксоїдом в прокуреному светрі і з купою порожніх пляшок від пива на столі які випиває в години перекомпіляції ядра. )
я зрозумів твоє питання як "треба витянути всю інфу з харда". якшо те шо було стерто - тулзу, типу EasyRecovery
програмка для відновлення http://rapidshare.com/files/345291277/EasyRecoveryPro.zip.html Для більшої ймовірності відновлення, пробуй сканувати в режимі RawRecovery. всю знайдену інфу зберігай на інший диск. Удачі! деякі віруси проставляють для папок атрибут "скритий" "системный" тому їх в провіднику не побачиш.
Та млін, почали розбивати диск С на два диска Вінда глюкнула, прийшлось її грохнути і поставити 7-ку в результаті вся інфа ніби з вінта зчезла, але 20ггб якигось сидить