Відповідь: Турнір по Російському Більярду хто би говорив, сам весь час в Києві, а нас під танки кидаєш !
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Тополь як завжди правий маючи гольфа в цьому житті більше не треба нічого - і це факт!!!
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Я б з радістю до вас приєднався, але 26 мене не буде в місті...:-( тому і цей раз я пропущу.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду так якщо підрахувати, то від вашого клубу буде лише 2 особи? ай я яй... а в нас такі супер призи намічаються
Відповідь: Турнір по Російському Більярду призи - цікаві та корисні. всеодно, якщо вас буде 3 - то рахуватися буде 1 команда.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду склад команд прошу писати в темі http://www.ff-club.lviv.ua/forums/index.php?showtopic=92&pid=454&st=0&#entry454 у формі "КЛУБ" - "Учасники" (приклад: Форд Фан Клуб - Евант, Косворд) УВАГА! ПРошу подати склад команд до 15:00 20.11.2006р. ВСІ ПИТАННЯ - 8 068 500 91 15. Діамоно.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду значить так: в понеділок останній день, коли можна зголоситись на турнір, тому треба вже остаточно визначитись, чи ми виставляємо дві команди, чи лише одну, бо онаразі є троє бажаючих (скіроко САТ я), ше бракує нам ожного добровольця! якшо виставимо дві команди збільшить наші шанси на перемого (хоча так наші дві команди зустрінуться в фіналі, бо інакше навіть буди не може, ги-ги), тому хто є ше бажаючий??? люди чого ви такі пасивні наразі пропоную так: команда1: -САТ -huzul команда2 -scirocco -??????? там не так страшно, киями бити не будуть!!!
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Ну я взагаліто більярд нкдуже вмію грати але як дуже треба мігби кийом і побити!
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Будемо Петро на двоїх місити кийом, бо я також в більярд такий не граю. Цікаво за заміс нам якись подарунок дадуть? :mrgreen:
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Залежить кого місити і як місити? тоді може і в кінці кубок заберем!
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Ну да. всіх замісим і заберем. і VW-клуб буде мати свій кубок!
Відповідь: Турнір по Російському Більярду так. приймаються від Вашого клубу 2 команди. інформація про деталі турніру будуть опубліковані завтра-післязавтра.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду шановні одноклубники! прошу зголоситись ше одній особі для того щоб були всетаки дві команди а не півтори
Відповідь: Турнір по Російському Більярду отже... на дану хвилину зареєструвалися: Тюнінг клуб - 1 команда, Вольцваген Клуб - 2 команди Шкода Клуб - 1 команда БМВ клуб - 1 команда ну і ми, тобто Форд Фан Клуб УВАГА! можлива зміна місця проведення Турніру, про що буде повідомлено найпізніше 22.11.06 (середа). ПРОХАННЯ! учасників команд вислати мені номера моб.телефонів в приватні повідомлення або на мій моб.тел. 8 068 500 91 15
Відповідь: Турнір по Російському Більярду я не обов'язково гратиму Прийду, колег побачу, з новими познайомлюся... Народ, зголошуйтеся!