Відповідь: Турнір по Російському Більярду нуууу почалося... Орест - ти гравець...принаймі я хочу побачити як ти граєш і хочу побачити обіцяний ящик коньяку
Відповідь: Турнір по Російському Більярду тоді нам грозить всього лиш одна команда від фольксклубу якшо Орест не буде грати
Відповідь: Турнір по Російському Більярду як я казав раніше, Ваш Мар*ян на Форді Таунус приєднається за Фольцваген клуб. тобто нас стає більше :-D
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Ану розказуйте, тут щось криється... "побачити" "коньяк" "граєш" :mrgreen:
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Kinder: Мар*ян буде грати за нас. і немає чого тут приколюватися а то йому б через кілька хвилин влетіло б конкретно. дуже дивно, що не зауваженим залишилося слово "ящик".
Відповідь: Турнір по Російському Більярду дуже дивно, що не зауваженим залишилося слово "ящик". а що без ящика нічого не буде?
Відповідь: Турнір по Російському Більярду ну а як же без тари? тим більше що якик - тут одиниця вимірювання коньяку скільки пляшок поміщається в ящику??
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Хі-хі, а в нашому клубі на відміну від інших повна свобода, вот Орест Скіроко наприклад вдарився в клуб Хонда і нічого, ми його не ущемляли. хоче попробувати чоловік японців хай пробує. А у вас якесь утискання, ви б Мар*яну мабуть "темну" би зробили. ХАЙ ЖИВЕ НАЙГУМАННІШИЙ ФОЛЬЦВАГЕН КЛУБ! а-бу-га-га П.С. А ми Мар*яну премію дамо, буде грати за нас :mrgreen:
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Кіндер... я ж не говорю, що прекрасно знаю що коли ти писав пост про гру Мар*яна за ВВ клуб він сидів біля тебе у нашому клубі жодних утисків немає.. оскільки багато хто з нас знаходиться й в інших клубах.... так що давай не будемо... особливо ображати клуби один одного
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Які ящики? Які Хонда-клуби! Хлопці, вас куди несе? От приїду до Львова, виграю в більярд і тоді наведу порядок!
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Не будемо, не будемо. І так всім ясно що VW клуб - самий клубнячий клуб з усіх клубняків!!!:-D Хто сумнівається - то ми з Travelom можем провести просвітницьку бесіду.:twisted:
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Так, о самий Гуманний Адміне з усіх Адмінів!8) Як сміли хтиві пацюки засумнівалися в патріотичності Scirroco!:evil: Він в додачу до своїх пятьох Скірок ше купить пять Гальфів - і тоді хробаки припнуть язики!:twisted:
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Topol: особиста тобі образа! CAT, Huzul i Scirocco - побачимося на Турнірі.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Чому б це ображатися, о прекрасна Diamono? Може наш клуб і не був найкращим - але після того як навіть САМА Президент Форд клубу вирішив взяти тут постійну прописку і купити своєму чоловіку Гальфа(а не Форда) - невже є на світі червяки, які засумніваються в могутності і клубнячості VW клубу???? Плюнь мені в праву фару - якщо я щось сказав неправду...:-D
Відповідь: Турнір по Російському Більярду при зщустрічі - обов*язково плюну. і прописки я тут не брала.. якщо я вам заваджаю, то не буду вам заповнювати форум.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду ок, побачимось!!!!!! так хто прийде четвертим????!!!! шо за мороз -40, ану бігом зголосились!