Відповідь: Турнір по Російському Більярду По перше всі тут горді і раді вітати Президента Форд Клубу, тому фраза про заваджання хлоп'ятам не зовсім зрозуміла... А плюнути, дорогенька Diamono можна тіко в тому випадку коли скажеш де я сказав неправду! :-D
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Народ, досить флудити. Надалі прошу писати тут тільки про більярдний турнір. Інакше попадете в колектор від Мартіні.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Та ціхо-ціхо, не будь такою серйозною, людям властиво жартувати :mrgreen: Ніхто мого співробітника не переманить до нашого клубу, він ваш назавжди, так як любить свій Форд як я Фольцваген. Миру вам і гармоніки.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду вот це гарний фольклёр :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Ціхо Орку. люди хочуть потелепотіти язиками (розважитися) хай нарід тішиться. :mrgreen:
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Я буду про турнір! Чесно - чесно! ТАк от - я не іду бо не вмію А Тополь хай іде і просить вибачення в прекрасної Діамони Ну так на колінах хай повзає ще шось можна придумати І хай візьме серветки шоб витирати запльовану праву фару
Відповідь: Турнір по Російському Більярду FLY - ти давай не відмазуйся, навіть якщо не вмієш грати - приходь повболівати за ваших.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Прекрасна Diamono не буде плювати у фару одноклубнику!!! Вона наша сестра!!!!!!!!!
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Шановні Учасники Турніру та їх Вболіваньники! Хочу повідомити, що Турнір з Російського Більярду відбудеться у приміщенні Більярд - Центру, що знаходиться за адресою м.Львів, вул.Клепарівська, 30 (напроти СКА, готель "Власта"). Реєстрація учасників з 10:15 до 10:45 Початок Турніру о 11:00 Участь у Турнірі 30 грн. від команди (2 ос.) Особлива подяка в допомозі проведення Турніру висловлюємо - п. Сергію Кривоносу, директору "Більярд - Центру"
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Це поміняли адресу проведення турніру чи я помилився? а Пасічна? :!:
Відповідь: Турнір по Російському Більярду так поміняли. знайшли місце в 100 раз краще ніж на Пасічній. та й зауважте що година також помінялася.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Допис Fly "І хай візьме серветки шоб витирати запльовану праву фару" той хто посміє плюнути на буть яку фару буть якому другому гольфу тому відсохни язик на віки вічні - це не я придумав то в біблії написано А ну Тополь скажи Так, сили небесні одразу скарають зухвальця вогненними блискавками, кров перетвориться в 10w40 а руки перетворяться в соляні стовпи! Хто не вірить - див. євангіліє від Тревела, псалм ZZZ ("Таінство Гальфа"). І про біліард - класна це гра між іншим! __________________
Відповідь: Турнір по Російському Більярду погоджуюсь адназначно Білярд центр в 1000 разів кращий ніж Дуплєт Приміщення більше і столи набагато кращі. І ще там є така прикольна штука як Снукер
Відповідь: Турнір по Російському Більярду cтікі писали всі тут різного а ніхто не приїхав... і знов ми з Гуцулом попали під роздачу... цього разу хлопці з шкода клубу зробили нас як синків.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Шкода! Хоч бери й на курси записуйся(це я про себе). CAT,Гуцул - основне участь! Респект Вам.