Відповідь: Турнір по Російському Більярду на наступний більярд приходьте хоч повболівати а нам навіть грамоту дали - відсканую і вивішу тут! і велика подяка Форд - клубу за організацію турніру!
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Шановні друзі. В неділю, 26.11.2006р. у приміщенні Більярдного Центру (вул..Клепарівська,30) відбувся Турнір по Російському Більярду, організований ГО «Форд Фан Клуб». У Турнірі прийняли участь такі автомобільні клуби Львова: - Тюнінг Клуб (2 команди) - Фольксваген клуб (1 команда) - Шкода Клуб (1 команда) - Форд Фан Клуб (2 команди) Не дивлячись на маленьку затримку початку Турніру (а чекали ми на 1 команду з ТК) Все почалося з проведення жеребкування учасників і визначення хто з ким буде змагатися. Так ось, результати жеребкування були досить веселими, оскільки за 1 столом змагалися 2 команди від ФФК, за 2 столом змагалися 2 команди від ТК, та за 3 столом команди від ШК та ФК. В результаті до так званого півфіналу вийшли команди ТК, ШК та ФФК. Кінцеві результати Турніру: І місце, а отже і перемога, виборола команді Шкода Клубу ІІ місце зайняла команда Тюнінг Клубу ІІІ місце посіла команда Форд Фан Клубу. Після закінчення Турніру, учасники отримали почесні Грамоти за участь у Турнірі, а переможці, окрім Грамоти за перемогу, отримали Більярдні Киї… Хочу подякувати всім учасникам Турніру та їх вболівальникам за активну участь. Окрема подяка Сергію Кривоносу, котрий дозволив нам «окупувати» Більярдний Центр з метою проведення Турніру. Дякуємо за гарну атмосферу, гостинність та справедливе суддійство працівника Більярдного Ценрту. Маю надію, що участь у наступному Турнірі, котрий буде проводитися вже у новому році, прийме більша кількість команд.. оскільки буде ще цікавіше. З повагою, Діамоно.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду тоді я приїду на чотирьох запасках дояздувках і вже з подрапаним капотом
Відповідь: Турнір по Російському Більярду а я можу бути присутня на вашому зїзді? і з ким можна на неї приїхати?
Відповідь: Турнір по Російському Більярду нарешті маю надію попасти на з"їзд, а то вже стільки часу нікого вас не бачив... П.С. приїду вже на пробитих колесах, а грамоту сховаєм в лісі і зробимо квест хто скорше знайде!
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Величезне сорі всім за мою відсутніть! Здоров'я не дозволило прибути до рідного міста! З'їзд теж пропущу
Відповідь: Турнір по Російському Більярду а ти візьми внагляк всім і приїдь... скромність іноді НЕ прикрашає людину. 8)
Відповідь: Турнір по Російському Більярду та приїду.. в нагляк...показати вам ж ваші наклейки! котрі я отримала вчора при зустрічі з рук величного Скіроко.