У кого яка максималка

Тема у розділі 'Спорт та майстерність', створена користувачем MRC, 17 бер 2008.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    На багатьох машинах стоїть програмне обмеження швидкості.Точно знаю що Тойота на ринку України ставить мах 170км/год. правда деякі діллери навчились знімати це обмеження.

2. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Сьогодні після обіду "їхав" зі Стрия: спідометр-195, тахометр-6450об/хв. Короткочасне задоволення!!!! Шкода небуло фотоапарата, при нагоді 190км/год хочу показати одноклубникам!
    П.С. Коли вийде моя Джета на 200км/год обов'язково сфотографую спідометр!

• Подобається Подобається x 1
  3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Трос добрий маєш? Може відразу 230 спробуєм?

4. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    То так Мазда їздить? Як будете тягатися запросіть на оглядини, думаю буде багато бажаючих глянути як буксирують машини на 230.:girl_angel:

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    максималка була зі Стрия 160. можна було б і більше. але я не сам був... і так підзатильника получив - бо ганяю

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ні, максималка в мене 250, обмежена електронікою. Скоро планую зняти обмеження, відпишуся.

7. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    :nea: нема в Україні де їздити більше 250!

8. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Я -- ІДІОТ. І колись (мені тоді було десь 17-18 рочків) розігнав (ще на старій стрийській бетонці) гольфа другого поза 220 (стрілка лежала і дьоргалась) Перед мною мерс з правої полоси спробував вийти на обгон - і чудом встиг заховатись назад... Думаю "літаючий" гольфик тому водію сниться по сьогодні ))))))))) Про той гольф пам'ятаю те, що це був 2-во кубовий, турбо інжектор, недавно пригнаний з дойчленду...
    Яким чудом я вижив? Як не попав в аварію? Як не перевернувся??? (згадайте тодішню бетонку і ті нерівні плити)
    Словом -- малолітній ідіот. По сьогоднішній час згадую і Дякую, що Бог прикрив очі на мою тупість і вберіг мене...

• Подобається Подобається x 2
  9. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Якась самодєлка чи оригінал? Бо з такими двигунами ніби не йщли в серію МК2

10. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Тропінка на Бориспільский аеропорт довзоляє

11. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    тюнений. на скільки я розумію, німецький власник був фанатиком... шкода того гольфика. здається нема його вже ( таки розбили... там сама машина газ топити заставляла ))))))))

12. justfun

justfun Початківець

Golf mk1 '78
    Golf mk2 1.3 4-ступка на відтинку Пісочне-Львів 145 км/год по спідометру, в реальності десь 130-135 км/год. Без фантастики :)
    З mk4 ше не було можливості попробувати, та і чи треба того?)

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ну похвалюсь і я!
    Автобан у польщі. Скірокко мк2 АКПП 200км/год. Орест на свому 16ве мене обігнав на 220.
    Більше 200 боявся бо АКПП та сім'я в машині була.
    Хай mixonoff скаже скільки в нього спідометр показував тоді на автобані :)

14. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Деякі факти про мою акураддо.
    Acura 3.2 TL - по паспорту 225 (як корада!), 130(навіть більше) миль за годину (210км/год) витискав влегку, запас має ще - ті 210 вона набирає як два пальці. Досить комфортна на тих швидкостях бо важка і широка/довга. Ну і обємний атмосферник радує "підривом" на низьких обертах.

Проте хочу ще одну кораду... Нема духовного задоволення від інших машин, хоть трісни.
    упхати туди 2.9 вр6... мінімальну турбіночку... і їздити 60 км/год щоб то всьо довго служило і не портилось. :haha:))

Останнє редагування: 18 лис 2009
  15. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Звідки таке в Україні? Дорого за нього дав? Судячи зі сказаного, там двигун мав крутится до 8500 rpm, а це вже stage 2, тобто + 10-15 тисяч доларів вкладень тільки в двигун при мінімальному ресурсі, тобто не для продажу в секонд-хенд
    . Дякую за комплімент, але моя більше 210 по GPS не їхала :) Просто далася взнаки похибка спідометра.
    Ну це справа відносна. 230-240 без проблем розганявся в кількох місцях траси на Сколе (не ставив за мету досягати максимум, якщо би ставив, 250 - спокійно). Про Київ-Львів взагалі мовчу. Все залежить від того, як швидко машина досягає максималки. Ну і наскільки ефективні гальма.

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я з вас худєю, в мене, чесно кажучи, ніколи навіть такого бажання не виникало, перевірити максималку. Розганявся до 170 на Київ-Одеса 2.5 роки тому, але тут спрацьовує внутрішній обмежувач швидкості, я ж не на треку, а на дорозі загального користування.

Теоретично корада більше декларованих заводом 225 не поїде без 6 передачі. Оскільки на 5 передачі стрілка спідометра і тахометра стають паралельними. І коли спідометр перевалить через 220, тахометр відповідно впритул наблизиться до відсічки. Знаю, що в пасатах і гольфах так само, тому я не дуже схильний вірити тим, хто розказує про 240 і більше на цих машинах, хіба що якась хитра коробка там натюнінгована, адже недаремно виробник каже, що максимум 225. Але якшо корі дати 6 передачу, то майже переконаний, що вона поїхала би і більше. Та чи є сенс в тому, щоб їздити із такою швидкістю? По перше це небезпечно, по друге це протизаконно, по третє це дорого по штрафах і накладно по витратах пального. ІМХО, головне в машині не максимальна швидкість, а динаміка. Для динаміки потрібна потужність двигуна, а не для того шоб на відсічці 5 передачі їздити

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Нєувязочка!

18. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    В мене стрілка лягла і дьоргалась... потім всьо в тумані, нічого не видно, транспортна поліція, бутлі з водою....

19. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Охо-хо... слів я таких не знаю )))))))
    Років це було... Цей гольф взував на драгу субаріка ... що в ньому було - хз. Мама власника дуууже не бідна (отже син міг по інету підібрати і подати це, як базу... хто розбереться???) Тільки потім, за моєї пам'яті, на ту машину тричі обмежувач швидкості ставили ))))) а от історію цього супер кара відслідкувати в мене вже можливості нема. (((

20. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    а чо?
    шо сі стало?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)