Відповідь: У кого яка максималка Тут ти не прав... Просто треба розібрати які приорітетні характеристики вибираєш для порівняння. Якщо брати 402м то Скірокко рве будь-якого Б5 як "тузік тряпку". І знуву ж який Скірокко і який Б5. І ти не прав і одночасно прав. Напр Ауді 100 1986 року при швидкості 190км/год набагато комфортніший від Сірка, зато на 402м, будь-яка 100-ка віддихає.
Відповідь: У кого яка максималка На справному сірку абсолютно комфортно і на 210. Якщо нормальні амортизатори, сайлентблоки, рульові та кульові опори а ще людська гума - їде абсолютно зачотно, я не помічаю різниці з Б-5, на якому теж їздив понад 200. Єдине, що незвично - все навколо дуже швидко рухається, бо сидиш ближче до землі . В таких ситуаціях думаєш, як це люди їздять по 300 на лямбах поршах і ферарі, де посадка водія ще нижча8-0... Додано через 3 хвилини Ти про що? На Пассаті Б-6 стоїть той же макферсон, що і на сірку. Навпаки, в Пассата більший коефіцієнт лобового опору, важча підвіска, гірша стабілізація, що на високій швидкості означає для нього суцільні мінуси
Відповідь: У кого яка максималка зато в нього більша вага, що краще на наших дорогах при таких швидкостях
Відповідь: У кого яка максималка Ну так, на ямах трясе менше, це факт. Знайомий розповідав, що їздив з італійцем на Порші Каррері зі Львова до Києва, то більше 100 або менше 200 їхати просто неможливо
Відповідь: У кого яка максималка Понедільчаний рекорд на Г4 1.4 16В 2.5 години з Києва до Рівного (від знаку до знаку). Середня швидкість що трималась 130-140, денеде 160.. А довший час дивувався як то мій знайомий на Лошетті за три години доїхав... Поліцаїв практично не було, ну троха... Але мистецького мачо не піймали...
Відповідь: У кого яка максималка Люблю швидкість Пасат Б6 - 210км/год Golf II 1984р 1.9TD - 200км/год Т4 2001р 2.5TDI - 180км/год Vektra 1.6 16V - 190км/год Fiat Scudo 1.9D - 150 з горки. Бажаю всім хорошої їзди.
Відповідь: У кого яка максималка В антохи мотор 1,6 . Ще й не настроєний і жере непонятно скільки. Питання про Венто 1,8 залишається відкрите.
Відповідь: У кого яка максималка відремонтуй спідометр і постав стокові колеса Додано через 1 хвилину шось важко в це повірити, особливо враховуючи той факт, шо таких моторів на Г2 не ставили. А г3 з 1.9 ТДІ більше 175 км/год не поїде в силу своїх конструктивних особливостей.
Відповідь: У кого яка максималка неуявляю як треба перти шоб вийти на середню 160.. мій вуй на мерсі як їде в комарно (місцями 200 км.год) виходить на середню десь 110
Відповідь: У кого яка максималка так написав шо місцями.. середню більше 120 досить важко досягнути..
Відповідь: У кого яка максималка бо автокомпутер час в дорозі рахує з моменту заведення машини (а не з початку руху), і коли стоїш в пробці чи на світофорі то час тікає, а потім на нього ділиться пройдений шлях. Якшо хочеш точну середню швидкість, то обнуляєш комп, заводиш машину і зразу в путь без зупинок, будеш мати більш-менш точну.Виїхав на трасу, втиснув 180, потримав так хвилин 10, маєш середню в районі 120-130.
Відповідь: У кого яка максималка В мене середня швидкысть на компі більше 65 км год майже не буває, хіба як вище написано збити на нуль на трасі і пекти 120-160!
Відповідь: У кого яка максималка А чому просто не стежити за часом, та за відстанню рахувати середню швидкість?
Відповідь: У кого яка максималка А в мене бувало на Scirocco. Напр в 2001-му році виїхав з Києва, все обнулив і в дорогу до Львова. Памятаю до Львова заїхав за 4год 30 хв. Середня швидкість була десь 120 км/год. Розрахунок був від знаку до знаку. Їхав вніч з суботи на неділю без зупинок, траса була вільна, місцями до 180км/год. Правда вийшов з машини мов п'яний
Відповідь: У кого яка максималка Ні, це правда. 2004 рік. Підвіска в Порша вже надто тверда і короткохідна.