Відповідь: У кого яка максималка на свому гольфі 3 ,шо я на форумі продавав,з мотором 1.8 вижимав всьо шо на спідометрі,тоість 220,але вже відчутно було ,навіть занадто,але хотілось подивитись на що він здатний.
Відповідь: У кого яка максималка І ти на таких колесах 200 їхав?:mrgreen::mrgreen::mrgreen: А спідометр як перевіряв? Цифри внизу приборки відповідають номінальному значенню для твоєї коробки? КПП рідна? Чи спідометр типу в нормі, бо працює і шось показує? Скільки оборотів було при 200 на 4-й? І останнє питання: на швидкості 80 велосипедисти не обганяють? :mrgreen:
Відповідь: У кого яка максималка По гуглмапу відстань від знаку до знаку складає 286 км.... Дорога практично пуста була, і ті 130 що середньо тримав і вишли середньою швидкістю...
Відповідь: У кого яка максималка значить ти труп!!! я колись їхав на 13 кувках на колишньому гольфі Мартіні то при швидкості 140 він ледь дороги тримався а при незначному поворіти ледве вирулив
Відповідь: У кого яка максималка Markell УСЮ Еліктроніку я провіряв на сто! Коробка рідна! Тахометра в мене немає,но на звук булось десь 5к обертів! на спідометрі (те що написали німці не макс) перша до 40 друга до 80 третя до 120 а четвертої межі немає! 1 передача 3,45:1 2 передача 1,95:1 3 передача 1,25:1 4 передача 0,89:1
Відповідь: У кого яка максималка Ти в якому хорі співаєш? А хто каже, що 5 передача для розгону? 5 для економії, макс розвивається на 4, але щоб іхати під 200 то дивно, скільки часу займає розгін від 100 до 200?
Відповідь: У кого яка максималка син одного мого знайомого, в 3 роки попав під машину... після важкої черепно мозкової травми дитина вже 3 роки існує, як рослина...свідомості немає.... той, хто збив, гнав 110 через село...мабуть теж встановлював рекорди... читайте ПДР які 160? які 200?
Відповідь: У кого яка максималка тут ніхто не гвоорить про розгони по населених пунктах. Всьо надо дєлать с умом.
Відповідь: У кого яка максималка з розумом-це знайти шмат дороги, перекрити його задля уникнення виїзду випадкових машин, обгородити, щоб хтось випадково не вийшов з-за куща.....я такого ще не бачив....
Відповідь: У кого яка максималка все, про що писалося вище-драгрейсінг???? 220 км/год це теж драгрейсінг? нє нада лахматить бабушку! це звичайние порушення ПДР, яке за певних обставин стає злочином....
Відповідь: У кого яка максималка Схід України степ (ні сіл ні людей) і дорога пряма яка проглядується на кілометри вперед... жодної машини... і потужна тачка під попою от тобі і умови для 220 )
Відповідь: У кого яка максималка саме в східноукраїнському степу біліють хатками Стрий, Броди, Брюховичі, Кривчиці, Комарно... піду, на глобусі пошукаю....
Відповідь: У кого яка максималка Я сунув з швидкістю більше 180 тільки по автобану Київ-Адеса і Криму (напрямок на джанкой, там є всі умови, широка нормальна дорога і степ), в нас є участки траси на стрий, де можна їхати 150-170, є ше дорога на брюхи (якшо за Рясним перед мостом вправо на міст). Якшо все робити з головою, то буде гут. Якшо тупити або просто не повезе-то можна і на 60 розбитись або наробити чудес. пи.си. тих, хто їздить нетверезий або літає по селах на машині яка толком не вміє гальмувати, а водій ледве догадується як нею керувати в мін. заносі-фтопку нах.
Відповідь: У кого яка максималка Панове, тут тема про максималку а не дитячі травми. Максималка це технологічний показник машини. А місця, правила, чужі біди і поломки - інформація для інших тем.
Відповідь: У кого яка максималка власне, я вів мову про те, що для "перевірки" максималки десь треба гнати!!! Гнати однозначно з грубим, більше ніж на 50 км/год, перевищенням швидкості.... саме з-за таких речей стаються чужі біди і травми.... в Україні є 2 шматки автомагістралі: Київ-Бориспіль і десь шматок під Одесою...там дозволено 130..... дорога Київ-Одеса не є автобаном... звичайна автодорога, де можна 90...
Відповідь: У кого яка максималка я незнаю може в мене тахометер погано показує.. але в мене при швидкості 80 км/год на другій тахометер показує 4000.. можна і до 5000 тоді буде 100 км/год.. коли буду їхати знімати мотор то попробує де в нього відсічка більше 120-140 не розганяюсь.. тому що думаю шо другий гольф то не та машина на якій можна розганятись більше.. знайомий на 99 ТАЗі поклав спідометер (180).. я чуть не всрався в тій машині.. та!!! нормально заряжені субіки і скайлайни на фініші десь так і мають..