Відповідь: У кого яка максималка ось тут свою кралю розігнав до 185 км/год. це враховуючи те що в мене мотрчик 1.8 RP
Відповідь: У кого яка максималка То точно!!! А майстер морозится, завтра розводити буду, може до пуття приведе! П.С. І хватить вже про мою Джетту, скільки їсть і як їде, на мою думку як на 1.6 і то добре. П.П.С. А всьо шо питаюсть то бажання взнати від людей які знають, що можна доробити і в чому я не прав.
Відповідь: У кого яка максималка Київ-Житомир.5хв з газом дро блєхи. Ітого - 185 км/год. 6! (~по 75кг) чоловік в салоні.
Відповідь: У кого яка максималка Здається, я швидше 50 хв цю дистанцію не проїзджав. 5 хв - це похвально! До речі, з Борисполя (під Києвом) до Житомира Боїнг летить 20 хвилин.
Відповідь: У кого яка максималка Автор певнє мав на увазі що розкочегарював "сарай" 5 хвилин поки той дотягнув до 185 км/год Додано через 1 хвилину ПС: за "сарай" прошу не обіжатись... чомусь звик універсали так називати.
Відповідь: У кого яка максималка 200-210 кожен ранок на Київ-Бориспільській трасі. Незалежно від кількості людей в салоні. Думаю піде і більше, але страшно))))
Відповідь: У кого яка максималка <20 км/год (стрілка спідометра ше не рухається) кожен день по маршруту Чупринки-Мельника-Коновальця-Залізняка. Тож думаю, шо піде більше, але ДУЖЕ страшно.
Відповідь: У кого яка максималка Поміняв гуму, поставив літню, попробував 200 їхав більше небуло де! їхав дорогою ян на Бірки від епіцентру!