Відповідь: У кого яка максималка я свою з перехр. Любінська-Виговського до Аеропорту 185 розганяю занєфіг :-D
Відповідь: У кого яка максималка Нормально. Гольф 1.3 NZ був в мене раніше - 140-150, більш ні. Зато економний. 50 літрів залив - 800 км їздиш.
Відповідь: У кого яка максималка Ех, були б грошенята, відкупив б в Шльоми свого гольфика назад... До кори впридачу.
Відповідь: У кого яка максималка Таааа, в господарстві треба мати як мінімум дві машини , економ-версію і спорт-версію.
Відповідь: У кого яка максималка і я так кажу. економ версія в мене вже є, лишилось бабла замутити і спортягу якусь взяти...
Відповідь: У кого яка максималка та, от тут виникає найбільша проблема, де бабла дофіга взяти, давно приглядаюсь до банків з слабою охороною :-D , шютка 8)
Відповідь: У кого яка максималка в нас в банку є одноклубник може якось поможе на нову спортягу заробити.
Відповідь: У кого яка максималка ага, на спортивний амулєт в кредит під 20% річних :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: У кого яка максималка Ти вважаєш, що в тебе економ версія? Тоді, що виходить, що порівняно з твоїм КР в мене супер-економ версія !
Відповідь: У кого яка максималка не думаю, шо 1.8 8в на автоматі набагато економніший за мого корча. Який в тебе розхід 1. місто(пробки) 2. траса 3. разом?
Відповідь: У кого яка максималка в мене траса 7.5-8 якшо 120-140 їхати місто 12-12.5 якшо в помірно наступати на газ (але і не повзати) якшо давати шміру конкретно (4-6 тис.) або драг то може вийти і більше 15ти. при спокійній їзді середній розхід в змішаному циклі 10-10.5, але спокійна їзда буває дуже рідко.
Відповідь: У кого яка максималка Недавно змагався з 1991 Corrado VR6 - я 210 iхав - а вiн обiгнав мене без проблем! Corrado це звiр! ... а тепер у мене стоiть чип - може трохи бiльше з раббiта вижму :roll: А Jetta моя 1988го року - 140км/г йде, скорiше на нiй просто страшно i пробувати...
Відповідь: У кого яка максималка А якщо б на вршосту впихнути малесеньку турбіночку на 0.3 наддуву... Цікаво... Нормальна б суміш була... Чи збіднена... Ступінь стиску понижати при такому наддуві не треба...
Відповідь: У кого яка максималка Підхват в вр6 хароший навіть після 150, і максималка тож, але на розгін з 0 вона туговатий за рахунок ваги і керованість через важку морду не дуже ... кароче для довгих прямих гут, але не для драгу на 402. На драгу в 804 думаю ВР6 себе покаже повною мірою. ото тобі нейметься...де такий пилєсос взяти і колектор під нього? в ВР6 дують і 1.5, але там півмотора з системою вприска під заміну, глянь на вортексі
Відповідь: У кого яка максималка в мене після 200 вже щось дуже слабенький стає, думаю до 230 ще б потянула далі ні, але то з глючним лямдою який переливав бензу. Ага, дикі машинки , в сідло втискає як педаль топиш, а уявляю собі як це на Феррарі якомусь проїхатись, адреналінчику напевно в кров вливається...