Відповідь: У кого яка максималка в тебе не ВР6! а глючна лямбда, яка переливає бєнзу-це тільки плюс на максимальній нагрузці, там бєнза лишньою не буває!
Відповідь: У кого яка максималка Це шльома той що з радіо? Щоб не офтопити скажу, що я на Бобіку спідометр поклав, там було більше як 120. Але коли потім їхав по трасі з ГПС-ом зрозумів, що 120 на спідометрі бобіка то 101-103 насправді
Відповідь: У кого яка максималка Я на свому їхав 173, що прада троха з горки було, але в мене колеса по паспотру 13" має бути, а в мене 14" так що це ще пару км додає, (розганяв довго бо в мишині і 4 чол приблизно 325 кг + газ.балон 67 кг.+ всякі речі) їхав на море по трасі Київ-Одеса. По трасі на Миколаїв після 140 вже страшно!!! Але судячи по тому скільки хрестів на трасі Київ Одеса там багато хто максимум пробує. Швидкість це не жарт, і іхати більше 100 можна тільки на добре провіреній машині, тому що ризикуєте не тільки своїм життям і тими хто в машині але і навиних людей які їдуть собі спокійно 60-80 км.год. Тим більше багато на часі не зекономите 120 від 140 чи 150 дуже не відрізняється, а аварійність на багато погіршується.
Відповідь: У кого яка максималка Звідки впевненість, що принаймні 1% цих ДТП відбувся на максимальній швидкості? Додано через 2 хвилини P.S. Тут гілка не для обговорення особистих страхів, кількості ДТП, хрестів на трасах чи цвинтарях, хірургію та патологоанатомію, а тільки гілка про технічні дані автомобіля та їх стан. Будь-ласка, не смітіть.
Відповідь: У кого яка максималка Це моя думка, і думаю що багато хто погодиться зі мною Напевно тороха мене понесло задалеко, погоджуюсь, що тема трохі інша. СОРІ Просто я через швидкість недавно чуть не розбився, от і не бажаю комусь те саме пережити.
Відповідь: У кого яка максималка На днях їздив в Рівне (на Ауді) 204км/год ~при 3500 об/хв., дальше не пробував.
Відповідь: У кого яка максималка а ти взагалі вже фольксвагена не маєш... іди собі на тайота клуб ггг
Відповідь: У кого яка максималка Ні... чому ж... запросто... мій колишній 1.3 55 коней робив 150. А 75 конячок - думаю 170 не проблема.
Відповідь: У кого яка максималка Доречі Тополь, твій колишній мотор накривається мідним тазом - тиск масла недостатній
Відповідь: У кого яка максималка я на свому дохлому моторі останнім часом давав до 160 стабільно по трасі.. при тому що то була 4 передача і на тахометрі 4000.. пята тимчасово не задіяна тому немав змоги розганяти далі.. зроблю ремонт буду крутити до 6000 думаю збільшиться максималка P.S. для 1,6 на допелі вказана максималка в 160 км/год
Відповідь: У кого яка максималка Львов-Шацьк 140км\год легко ,можно было и больше, но по боялся так как 5-ой передачи нету!