Відповідь: У кого яка максималка Ця тема і розмови "боявся" і "нема далі передачі" нагадує віршик... :-D Чого, брате, так збілів? Що з тобою сталось?" - Ах, за мною через став Аж сто вовків гналось! "Бог з тобою... Сто вовків!.. Та б село почуло..." - Та вірно пак і не сто, А п'ятдесят було. "Та й п'ятдесят диво в нас... Де б їх стільки взялось?" - Ну, Іванцю! нехай так, Але десять гналось. "Та і десять не було! Знать, один усього?" - А як один? аби вовк! Страшно і одного... "А може, то і не вовк?" - А що ж то ходило? Таке сиве та мале, А хвостик, як шило.
Відповідь: У кого яка максималка Залежить від теххарактеристик конкретного ангела-хоронителя, дорожніх умов і його відносин з охоронюваним об*єктом.
Відповідь: У кого яка максималка Думаю якщо вїхати на 60км.год в нерухому стіну, то політ на небо 80%, при 100 ,тут і без варіантів,особливо передньому пасажиру, а на 140 і опізнавати не буде чого, бачив пару таких аварій, стоїш біля тої розбитої машини а ноги самі чомусь трусяться, приміром хто памятає аварію двохрічної давноті біля Епіцентра.
Відповідь: У кого яка максималка McAr ну то ітак ясно, але не про то мова, був дурний випадок в Красному два мужики на роверах бля магазну зіткнулись, один насмерть другий поцарапався. то не писати ж шо на ровері неможна паркуватись під магазином.
Відповідь: У кого яка максималка Я з позиції проф. спостереження скажу-кожен своє вибирає: -до 140 -політ,каліцтво,життя, -після 140-політ, і спокій,тільки спокій...
Їхав на свому гольфіку 145 км\год Двигун репів, вітер свистів :D Далі не було куди розганяти бо 5 передачі нема .... Але газ в полік не тримав
На Г-2 1,6тд 5чол.+повн.багажник 145,запас був,але дорога скінчилась. Г-2 1,6к 155 і всьо. В-3 PG - 160 і жошка задзеленчала,свічка здохла,так на трьох баняках і доплентався додому (40км),вдома виявилось - відвалилась стінка улітки.
Ти монстр! Тобі вдалось подолати заводські показники для твого автомобіля. Запропонував би тобі з моїм поганятись, але і так знаю що програю.
Я такий же двигунець (RF 2E2) крутив на Г2,до 140 він ще приємно розкручувався,а от дальше вже не бардзо
200 Коррада їде спокійно, так само як і спокійно 220....ось далі страшнувато якось стає........моторошно)))))) а Г-1 на 1,9 дизелі в мене більше 150 не хоче)))))