Мій попередній пост про те, з чого почався цей конфлікт.. про те як коректніше звернути увагу на чиюсь помилку не викликаючи зворотньої агресії.
Суть Твого посту дуже зрозуміла, але... Бувають ситуації, коли доречна тільки і виключно така реакція: різка і конкретна. Будь-які інші міри впливу будуть безуспішними, порожніми і нічого не навчать. А людина, яка настільки безцеремонно дозволяє собі таке хамство, заслуговує тільки на одне відношення: з порога в м...ду. Автор заздалегідь зневажав наше товариство, бо створив тему про "уплатнітєль". Якби він мав хоч грам поваги до нас, то написав би "ущільнювач". То чому ми маємо поважати людину, яка нам плює в обличчя.
А якщо людина не грамотна (прогулював уроки Української мови) і вважає, що "уплатнітєль", написано вірно, а також не знає, що правильність написання можна перевірити в орфографічному словнику, значить з його точки зору він нікого не зневажав, створювавши таку тему? Хоча по його манері спілкування зразу видно ким він є...
Люда, та тому, що не всі розуміють, що розмовляють безграмотно. Скажімо Азіров - от той удот, бо він на керівній посаді, в країні мови котрої не знає, і (!) плював на неї. А звичайні, пересічні громадяни можуть бути просто неосвічені. До прикладу - я, насправді, страшенно безграмотний але я знаю це і користуюсь гуглом, якщо виникає питання: "як напИсати чи напЕсати бороТьба". Ось.
куліч правельно пише, щоб щось людині пояснити не треба бити в лоб, а потім пояснювати... Хто вважає що це правельно сильно помиляється. Зверніть увагу на декілька після-постів, ну нічим розумним не відрізняються від початкового!
так російською написати можна, ми всі тут чудово розуміємо російську мову. Хіба нє? ну ок, пробудили ви в мені гуманіста, розбанюєм неграмотного
Не можу зрозуміти...що в тобі більше пробудило гуманізм - його безграмотнісь чи його безкультурність, типу "не пі...лікай"...??? Наступного разу він после на... бо його пробачили за першим разом. І ще там хтось скаже що ми не гуманні і буде наступати нам на "чувство совісті",бо ми даремно образили матюкливого чувака....Ну але, мабуть, не даремно ж ти ДОБРИЙ АДМІН....
ну ось, черговий українець прогнув спину! сорі, МАРТІНІ, ти не прав. А взагалі знищи або закрий цю тему нах...