Буквально вчора розмовляв з менеджером по продажам одного з автосалонів Харкова, то Вона підтвердила що продажі нових авто упали дуже сильно і якщо до введення спец мита вони продавали більше 100 автівок в місяць, то зараз і 10шт не продають (офіційний дистрибютер Рено та Нісан в харк. обл.). Люди ,навіть ті в кого є гроші, просто не хочуть платити незрозуміло кому і незрозуміло за що. Є просте правило отримання прибутку: менша націнка - більший оборот товару. а ці супер економісти чомусь не пам"ятають ніяких писаних і неписаних істин.
Ех....шкода, що мій дід, коли помирав, не сказав де закопав кулемета....Бля, викопала б....Стріляти то все бл......во :
Дайте посилання на закон. Щось я не можу знайти першоджерело. Одні пишуть, що вже діє, інші - з 1 вересня. Може вартує ціну на мого пасата зменшувати, щоб продати до 1 вересня А може вже дійсно пора вила точити... Кажуть, 24 серпня всі виходять на вулицю, хто що чув?
Ще не діє, був в очікуванні на підпис... а навіть якщо підпише (підписав?), то почне діяти лише через місяць з дати публікації.
Минулого тижня Віктор Янукович підписав закон, який впроваджує утилізаційний збір, а вчора стало відомо, що Кабінету міністрів доручено розробити до нього проект змін. Про це йдеться на сайті auto.ria.ua. Крім цього, Президент, який тільки в кінці минулого тижня підписав Закон з усіма його нормами, тепер передумав і вирішив, що Кабміну слід його доопрацювати за такими пунктами: Надати гарантію захисту прав та економічних інтересів власників, які передають на утилізацію автомобілі, тобто відшкодовувати вартість переданих на утилізацію автомобілів. Спростити вимоги до компаній, які будуть займатися утилізацією. Згідно документу, президент тепер вважає, що їм не обов'язково мати систему екологічного менеджменту, сертифіковану за стандартами ISO. Визначити чіткий механізм держконтролю і нагляду за утилізацією Визначити порядок використання коштів (тільки на цьому етапі - прим автора.), Що надходять від сплати екологічного збору за утилізацію ТЗ. Відмінити коефіцієнти, які застосовуються до ставок екологічного податку. На думку експертів, це означає, що українські підприємства можуть втратити отримані раніше преференції про відстрочення сплати утилізаційного податку - тобто щоб догодити СОТ Україна може зобов'язати платити податок на утилізацію з усіх автомобілів незалежно від країни-виробника. Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович підписав закон про введення екологічного податку на утилізацію імпортованих транспортних засобів.
Так це воно. І звідти випливає (ІМХО), що збір не буде стосуватись авто зареєстрованих(поставлених на облік) до 1го вересня 2013. Так, що спокійно.
Що спокійно). Якщо я захочу пригнати бусік і поставити його на облік після 1 вересня то мене прийдеться державі добре відкашляти.
не вiдкриваэться ссилка. Тому запитаю. А якщо, я наприклад, захочу перереэструвати 20 рiчне авто на себе пiсля 1 Вересня, то також якийсь додатковий податок?
Ні. Хіба б він був зареєстрований на інваліда чи консула чи ще щось в такому роді (п.240.6.1, п.242.3.1)
Я в шоці... Напевно багато народу, хто їздить по довіреності, тобто з техпаспортом попереднього власника, кинуться перереєстровувати авто на себе, ох і касу зіб"ють наші "любимі законодавці".
усім привіт.18.08.1913р. о 17.00 початок біля метро(городоцька). відбудиться автопробіг мітинг проти даного закону.усім не байдужим прохання приєднатися.
співорганізатором автопробігу є український рух вони беруть на себе офіційність міроприємства(щоб не приїхало вагон беркутят) ,пресу та акустику для проведення мітингу в кінці пробігу.від нас потрібно організувати кілька плакатів та добровольці що зможуть виступити та дати інтервю для преси.що сказати думаю в кожного є купа тексту .проводяться переговори з іншими областями щоб в них також в такий час провели мітинг.від того на скільки великою буде кількість автомобілів та людей залежить і результат акції.пропонуйте свої пропозиції проведення протесту.велике прохання до форумчан не будьте байдужими,повідомте друзів,візьміть друзів з собою .дякую.
в звязку з тим що ЗМІ не виходить бути в вихідний день автопробіг перенесено на 22.08.2013 13.00 від паркоки метро (городоцька).приношу свої вибачення.
:shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok::shok: А молоко для наших випещених ЗМІ ви в програмі передбачили? Ну, за шкідливість... В голові не вкладається! Тобто, пробіг робиться під ЗМІ?