УВАГА! З"ЇЗД!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем scirocco, 1 чер 2006.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД!

Я пропоную щоб мясо купив хтось один а все решту довеземо кожен оремо так буде простіше!

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Згоден. Веземо по троху закуски, а тоді в купу скинем та й получиться поляна :)
    Але хто буде клубним м"ясником? Я якшо чесно не дуже сильний у виборі м"яса на шашлик і його маринуванні :sad:

3. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998

Дай мені свій номер телефону. про всяк випадок мій номер 8-050-618-73-48

4. jora

jora Active Member

Я б залюбки згодився ним бути, але .... напевно наступного разу. Щодо маринування, можу проконсультувати, а щодо мяса - краще всього брати шию свині, але купувати в присутності якогось спеца, бо можна напоротися на мясо зі свині, шо вже до школи мала ходити :) Я завжди купував на привокзальному ринку, там здається найдешевше

5. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Ja vam schyro zazdryu. Spodivajus' ,scho hoch do vas navidajus'.p.s. Jaksho vy ne proty ,)

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Які проблеми? Записуйся в список шиндлєра і тобі забронюють місце :)

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Я акож бавився в повара-м*ясника, але прийшов до висновку що трошки дорожче але без мороки краще купити готовий замаренований шашлич в супермаркеті на вагу і ті шашлики виходять краще ніж ми їли біля шроту на першій зустрічі.

8. jora

jora Active Member

Нажаль біля шроту мені не вдалося поласувати шашликами, бо мене там не було, і в маркеті я також їх ніколи не купував, то й обговорювати не буду, але скажу так: ті шашлики, що готую я в більшості випадків виходять досить смачними, і то не то шо я себе хвалю, а так говорять ті, шо його пробували :) Можу поділитися технологією і рецептом, але не хочу офтопити (здається так воно називається ;))

9. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

то скільки остаточно кг мяса маринувати?

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Отже, містер САТ зголосився на цей раз бути нашим клубним шашличником . Попередньо ми з ним подумали, що м"яса тре брати 8 кіло. Якщо є заперечення що замало чи забагато - висловлюйте, часу вже небагато. І хто ше не замельдувався , теж не зволікайте

11. CAT

CAT Місцевий

всьо вирішили. я мучу шашлики!

12. CAT

CAT Місцевий

тільки 8 то багато - ми стіки не схаваєм!

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Ну ок, тверезо оцінивши обставини, можна зійтися на 6 кіло. 10-12 чоловік мали би подужати :)

14. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986

Я скорее всего не поеду. Еду к хорошему товарищу на ДР тоже с ночевкой. И если не поеду то он обидится. + к этому в воскресенье в обед у меня гонка, которой заведуем мы с Флаем. Должен там быть обязательно.
    Сори, ребята. Очень хотелось бы, но скорее всего не выйдет.

15. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Та ціхо-ціхо, я тільки висловив свою думку, просто сам колись маринував, але погодься тільки з одним що мене підводило.......
    ... робиш ти ті шашлики, купляєш мнєсо, готово все і тут дощ...., а потім їх незнаєш куди діти...., звісно що в духовку, а тепер є погода, заїхав в суперипркет і не тре на базар їхати паркуватися Бог зна де, шукати не польське мнєсо, торгуватися, потім маринувати, мабуть то тільки я лінивий став.
    Але потім звісно обміняємося рецептиками, бо це моє хоббі...

16. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Усьо готово! Номери зарезервовані, катамарани заточені, тенісні корти попилосошені! Офіційний збір в суботу о 18:00 на базі :) Хто хоче - може приїхати раніше, розміститися, покупатися, ознайомитися з територією, місцевими колоритами та діалектами. До зустрічі!

Чекаємо на всіх, в тому числі тих, хто не зареєструвався - номерів і шашликів вистачить. В суботу ч в неділю - немає значення! Беріть дівчат, жінок і навіть дітей - умови дозволяють!

17. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992

Привіт всім,
    я вам заздрю... Ги, буду старатися щоб попасти просто так без ночівлі. А то в мене з роботою не получається - термінове відрядження до столиці.
    Головне щоб з погодою вам підфортило, а то прогнози на суботу нажаль невтішні.

18. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

а приїздити на машинах хоч? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Ще таке

Не знаю як там у них з туристичним реманентом, тому бажано шоб хто має, взяв із собою шампурики.

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Щодо всього решта

Централізовано ми скуповуємо тільки шашлик, на місці з шашличником розрахуємось.

Спиртне. Я думаю шо правильно буде, якшо кожен візьме з собою стільки, скільки вип"є :)

Продукти. Приблизно той же принцип. Взяти якийсь батон, троха ковбаси чи шось такого, може консерви, овочі ну і так далі, кожен придумає сам, шо там треба для пікніка (головне без фанатизму). Потім все скинем докупи і буде скатерть самобранка :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)