УВАГА! З"ЇЗД!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем scirocco, 1 чер 2006.

1. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД!

візьму всі шомпури шо знайду в хаті, але підозрюю шо і того мало буде... всетаки така кількість мяса шо огогогого:) а там мангал є чи треба свій брати?

2. Словотворець

Словотворець Active Member

98798

Всьо пройшло канєшно суперово, але мене ще подорозі додому встигли оштрафувати за перевищення швидкості копи :sad:. Тепер чекаю повістку в суд..

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Народ, хто пам"ятає шо там було , розкажіть .... Або хоча би фотки викладіть :)

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Ти хоч на машині повернувся? :tongue: :tongue: :tongue: чи тебе лафетили? :mrgreen:

5. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992

До кільця на в"їзд на Городоцьку Мартіні точно доїхав своїм ходом, хіба би дорогу забув додому в місті.

6. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992

Ігор, а фотки робив тільки Орест, чи може ще хтось клацав? Цікаво глянути.

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

По мойму тіко Орест. Я ще телефоном сфоткав таку достопрімечатільность :

Готіческа табличка:

8. CAT

CAT Місцевий

а я навіть не бачив тої таблички!
    фотки робив тікі Орест, тому тра чекати поки він їх викладе, я можу хіба накатати невеликий звіт з зустрічі.

9. CAT

CAT Місцевий

отже:
    вийхав з дому я в 17:10 загружений шашликами, дровами, мангалом і ше різними аксесуарами. по дорозі ще заїхав в арсен закупитись продуктами і вугіллям. далі по окружній до кільця і там по городоцькій трасі їхав десь 40 хв до села Родатичі. Після 20 хвилинного блукання в тому районі натрапив на Ореста який був на базі але не на тій яка нам була потрібна. врешті решт по телефону випитав в Мартіні куда то їхати (виявилось шо в Родатичах наліво через ліс а не направо через переїзд:)))
    на базу прибув в 18:40 і застав там лиш одного Мартіні зі своєю половинкою. Далі розгрузка, поселення, огляд бази (доречі база доволі хороша і недорога, принаймні все виглядало так як на фотках або навіть краще) згодом підтягнувся Орест з жінкою і дитиною (він залишився на базі яка направо через переїзд на випадок якшо хтось буде шукати)
    ми почали розпалювати вогонь і готувати все до шашликів. привезених мною дров невистарчило і прийшлось купувати додаткові - за 5 гривень "скільки донесеш":))) Орест поїхав до Львова ше за продуктами і за Остапом з сімєю. За цей час приїхав Словотворець (Ростик) з братом.
    В результаті кількість людей присутніх на зїзді була 9 чоловік + двоє дітей.
    Далі смажили шашлики, вели розмови на різні теми, фоткались. Ростик з братом поїхали десь в 0:00 до Львова. Вся забава закінчилась в 3 ночі. потім всі розійшлись пор своїх номерах. я ше дивився якийсь фільм і заснув а в 7 ранку мусів їхати до Львова бо мав ще інші справи. Так виглядав другий зїзд Львівського Фольксваген Клубу побачений моїми очима. Мені сподобалось! Давайте фотки:)

10. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Ти видно в школі клёво твори писав, а деталі, а сплєтні, а піар, а кількість випитого? :-D

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

ну коли вже ті фотки будуть, хочеться щоб жаба подусила від побаченого (як покажу моїй дружині, яка не хотіла їхати) :mrgreen:

12. CAT

CAT Місцевий

в школі твори мама писала - я математику краще знав:) давайте ше хтось більш творчий звіт накатає!
    а фотки мають бути суперові!

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

О, дякую, почала повертатися пам"ять :)

Памятаю шо в лісі було дуже файно пить. Випили ми так непогано, 2,5 літра на 4-5 чоловік (інші не пили). Закусили то все 4,5 кілями шашлика і купої інших наїдків. Потім якась редіска всунула мені в руку пляшку пива, яка була явно уже недоречною. Стояли у нас в номері на балконі, пили пиво, курили, тринділи, по койкам розійшлися годині в 3 ночі. Потім прилітали ворожі гелікоптери, а в 7 ранку грюкав в двері САТ шоб віддати ключ від свого номера. Я чув, але встати не міг, відкрила половинка. Годині в 11 ранку хто міг зійшлися за столом в альтанці снідати.

Підходить чувак з дружиною і питає: "Я мабуть не помилюся якшо спитаю чи тут проходить з"їзд львівського фольцваген клубу". Кажу: "Ти не помилився". То виявився новенький Sergio. Слід зазначити, що на базі альтанок дофіга, у добрій третині з них також сиділи люди, але Sergio звідкись знав, що підійти треба саме до нас, мабуть наші пики після вчорашнього були у вигляді логотипу VW :)

Потім весь день ходили по тій базі, вивчали околиці, балакали, їли канапки і голубці, пили сочки і мінералку. Майже весь той час Остап спав в номері :) Близко 18 години поїхали до Львова...

14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

То коли мама твори писала ти мабуть Буквар курив за трансформаторною будкою :mrgreen:

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Мусимо відзначити, що САТ надзвичайно відповідально поставився до цієї епохальної події. Він і шашлик купив і замаринував, і дров привіз, і всякі причандали для маніпуляцій з шашликом, і ліхтарик, без якого ми були приречені посадити наші мобілки за пару годин, і навіть мангал (!) що зекономив нам 15 гривень. Не кажучи вже про те, що взяв під свою опіку весь процес від розпалювання вогню до приготування шашлика.

САТ, ти лучший, висловлюю подяку від імені всіх ваговодів Львова.

16. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Блін, виджу пацики мене не так пойняли, я казав, що САТ клёво нашрайбав твір, а всі зрозуміли все по іншому, я буду плакати... :oops: :-? :sad: :x :evil:

17. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998

Бачу, шо ви собі файно погуляли в Родатичах. Тепер мене ше більше жаба душить, шо не зміг поїхати

18. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992

Юра, думаю фотки буду ть пізніше. Бо Орест казав що до четверга включно він у Львівській області, то в Синьовидному, то у Львові. Допоки він не вернеться в Київ, фоток і не чекай.

19. Sergio

Sergio Початківець

VW Passat CL 1.8 1992

Ржу, нє магу. :))) Ну ти й видав перли. Спрацювала так сказать дедукція. По-перше, тільки в одній альтанці, був на столі "срач". Вибачте за слово. Що свідчить про те, що багато народу погуляло недавно. По-друге, коли переглядав фотки з першої зустрічі на форумі, запам"ятав тебе на фотках. Там є одна де ти за рульом сидиш з підписом MARTINI. Все просто і геніально!

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

елементарно , ватсон :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)