Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! Мартіні мене так розхвалив шо мені аж незручно! я просто користуючись власним досвідом виїзду на шашлики взяв все необхідне для приготування. але всеодно сам собі можу зробити зауваження: 1. ліхтариків треба було брати два, один який я взяв а дургий інакший - такий шо ставиться на стіл і світить неоновими лампами шоб було загальне освітлення 2. треба було взяти сокиру і більше дров 3. відчувалась відсутність гарніру - тра було брати ше бульбу на наступну зустріч треба буде все це врахувати! а так то дякую всім хто був, дякую за хорошу компанію і гарно і весело проведений час. Особлива подяка Мартіні за те шо так мене тут розхвалив Мені аж дивно стало наскільки дружньо пройшла наша зустріч, сподіваюсь нові учасники зможуть так само влитись в покишо маленький колектив клубу! а ше, забули про найважливіше - на зустрічи було 4 авто, а саме: 1. Volkswagen Golf II 1.8 GTI 2. Volkswagen Golf II 1.3 c 3. Volkswagen Scirocco 1.8 c 4. Volkswagen Golf II 1.6 c гольфклуб)
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! І мене вже жабка дусить що не зміг з дружиною приїхати . Сподіваюсь на наступний раз вийде. Радий за Вас . Так тримати!
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! Сорі за затримку, був весь у справах! Отже, розпочну із подяки САТ-ові за справді швейцарську підготовку барбекю. Я був дуже приємно вражений. Продовжу тим, що фотки не вдалися, засвітилася плівка . Жартую, але справді особливо фоток і не робив. Викладую те, що надибав: почав фоткати тільки вночі... Це - перші перші приготування шашлик з капцями Особлива фотка для слюнотьоку тих, кого не було - фірмова страва САТа! голодні пики перші проби коли ми перестали дивитися на їжу, побачили схід місяця випадкові жести після перших пляшок У нас був навіть клуб анонімних алкоголіків і наслідки цього: хуліганьйо Перші ранкові пейзажі Перші ранкові обличчя: Свіжа кров Ми намагалися слухати гостей, правда не всім вдавалося А потім наважилися на прогулянку Місцева кнайпа було ще багато цікавого, але я це не фоткав. Так ми роз'їзджалися
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! Мене заливає біла заздрість... і слина тече, коли дивлюсь на шашлик САТа Але я радий, шо ви файно відпочили. Особливо добре це помітно по обличчі Мартіні ;-) "Гулянка вдалася на славу" - написано в його очах
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! Не зрозумів... Хочеш сказати шо ти знайомий зі мною чи моєю дружиною? А ну признавайся! Класні фотки, особливо авторитетно вийшли з деякими персонажами - "Ковбой і його залізний Гуффі", "Важкий ранок 11 червня"
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! А шо нє...? Шо забув як ми, минулого року, поруч в Ольки і Ромка на весіллі сиділи???
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! Стоп, зачекай... А шо так? Я то весілля пам"ятаю, але звідки мені знати шо з чуваком під ніком "Словотворець" з аватаром младєнца я горівку пив на одному весіллі. :smile: Кесно кажучи я теж не пам"ятаю як тебе звати, а Гольфа сіренького пам"ятаю. Будемо знайомитися вдруге, я - Сергій, дружина - Оксана.
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! Еххх... Ну і шо я можу сказати.. Ростик я Сподіваюсь Оксана памятає.. Вдруге то вдруге.. саме головне шо ми є
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! Блін фотки бачив я вчора тут першия я думаю, а відповісти мені і порадувати за вас мені не дало, то тепер скажу, що САТа шашлич дуже смачно виглядає, погуляли добре, треба ще жінок представити і хто чия половина :twisted:
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! Шашлич не тільки виглядав смачно, він був за... дуже добрим на смак! А половинки вночі ніхто не перебирав!
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! я так розумію шо на наступний зїзд треба буде готувати не 4.5 кіло а всіх 9 або і 10) можна ше попробувати рибу на решітці смажити (шось з родини лососевих) або щуку в фользі.
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! Ростик я тебе сьогодні бачив на пасічній в корку - але ти шось був дуже сконцентрований і не побачив мене
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! Я в корках завжди сконцентрований... знаєш як воно буває.. хтось справа обганяє, або по бардюрі, або стопи не працюють... або ше якась фігня.
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! Орест, то наші з Ростиком спільні знайомі, ми на весіллі їхньому разом минолого року гуляли. А ще з ними я з дружиною минолого року після наших весілль в Будві разом відпочивали - так сказать, медовий місяць на чоритьох.
Відповідь: УВАГА! З"ЇЗД! Таки це мабуть не ті мої знайомі Оля і Ромко, які одружилися минулого року....