Вакуумна рихтовка кузова

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем leopold, 5 бер 2010.

1. Semenigor

Semenigor Початківець

Aveo
    scirocco
    І шо?

2. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    підкажіть будь-ласка чи є у нашому місті вакуумна рихтовка кузова ?

якщо так то де знайти ?

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    перепрошую за 2 рочки мовчання :) Все ок, вирівняв, але не там де радилося.
    Не раджу шукати, бо Львові PDR коштує (!) у 5 разів більше ніж у Києві. Наприклад, коли мені всю машину побило градом, у Львові оцінили ремонт в 600 доларів, коли я з тим же питанням приїхав в Київ, заплатив за ідеальну роботу по всьому кузову 900 грн. Різниця в ціні окупила не лише поїздку але і комплект нової гуми :)

4. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Зараз актуальне питання, бо власне маю невеличку вмятинку на арці... Був на Городоцькій на витяжці, там побачив привіт з минулого, хлопці сверлять дзюри щоб витиснути вмятину:) допобачення. На днях збадаю ще одну точку.

Останнє редагування: 31 лип 2012
  5. whatforl

whatforl Active Member

vw scirocco
    Ти був на городоцькій на лікві молі?Там на городоцькій є ще одне місце де витягують вмятини мойка ASO(там ще машина на криші висить),заїдь туди.Роблять добре.

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Якраз їхню ціну я і наводив :)

7. whatforl

whatforl Active Member

vw scirocco
    Це треба їхати і щоб майстер дивився і на місці вирішувати.Та і коли такі ціни були,2 роки назад???

8. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Ні, менше року тому. А щодо їхати і слухати лапшу - то для тих, хто не знає. В києві вже давно фіксовані тарифи на це - точка 20-40 грн, ширші вм'ятини - рахуються за діаметром+вартість демонтажу, якщо є потреба.

9. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    дякую scirocco за інформацію

10. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Саме про них і писав в пості вище..:) Єдине що ціни в них помірні відносно. Наприклад за одну і ту саму вмятинку в різних місцях назвали різні ціни від 50грн до 150грн:nea: ну тут я не втримався і просто послав...

ПС на лікві молі ще завітаю, можна детальніше?

Останнє редагування: 1 сер 2012
  11. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
  12. Semenigor

Semenigor Початківець

Aveo
    Різні майстри по різному оцінюють свою роботу. Що в цьому дивного?
    Не всі майстри однакові, не всі однаково роблять. Стоматологи теж ніби одну роботу всі роблять і інструмент в них однаковий, а однак хто розуміє, той має свого і йде до нього.
    В мене був чоловік на Туксоні. Вм'яті двері. Сильно. Але в нижній частині дверей є пластикова накладка. Вм'ятина, що над нею виглядає гарно, так, що ніби й сама вискочить. Йому й сказали на іншому сервісі, що зроблять швидко й дешево. Я зняв її, а там просто пожмаканий метал з яким бавитися цілий день, або й більше. І шо? Робити тільки те, що бачить клієнт розуміючи, що зробиться не дуже добре? Чи робити все. що бачиш і можеш за 200 гривень за день роботи? При чому роботи важкої і це не робота підсобника чи ще когось, яка не потребує ні навчання ні досвіду ні кваліфікації.

• Подобається Подобається x 1
  13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    А де ви працюєте? Скільки сервісів з PDR є у Львові?

14. Semenigor

Semenigor Початківець

Aveo
    Другий місяць працюю на Джерельній, 65. До цього часу працював на Замарстинівській 83-а. Думаю, що хоч хтось з форуму був у мене, хоча німецькі машини приїжджають рідко..
    Скільки сервісів є?
    1. Я. (як би це не виглядало, але ставлю на перше місце)
    далі не по якості, а по тому як згадаю
    2. Городоцька (Асо-мийка) - Андрюша
    3. Городоцька (Кузневича) - Ігор
    4. Буйка - Роман
    5. Кульпарківська - Сергій
    Зараз починає роботу ще один майтер - Євген. Як робить ще не знаю. Ніби хлопака непоганий, але час покаже.
    Це те, що я знаю. Сподіваюся, що я задовільнив ваше прохання. Як треба буде телефони, то більшість у мене є. Можу надати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)