Склалася дурна ситуація. Ми усі з розумінням киваємо на кризу і кажемо, ну так, зараз всі СК не виплачують, це ж нормально. І в той же час ми ЗМУШЕНІ нести свої гроші в СК бо того вимагає закон (я про цивілку). То чому на час кризи не призупинити такий закон і не зробити цивілку сугубо добровільною? Бо владі насрати на народ, якого зробили донором для залатування дірок в бюджеті. І криза насправді в більшості випадків - це формально віртуальний привід для скорочення зарплат, звільнення людей, відмови від своїх зобов"язань і тд. Отак ми і платимо гроші за ту страховку , наперед знаючи, що в разі чогось, ніяких збитків вона не покриє. А з більшою користю могли б їх потратити в ресторані чи на бензин. Автоцивілка по-українськи - це велика фінансова афера, жертвами якої стали мільйони українців.
Не можу обійти цю тему стороною: люди не ходіть в Оранту, нехай вони які хочете рейтинги малюють, але мудаки мудаками. Таке враження, що ти приходиш не в свою страхову компанію по законні виплати, а в совковий сільмаг, де на тебе дивляться як не мале пиво з виглядом чого приперлася?
Згідний, це на сьогодні "відмазка номер один". Скоро жінка ввечорі казатиме шо її не "глова болить", а що у неї "криза" Тут звісно всіх під одну гребінку чесати не варто, бо мабуть все-таки є компаніїї котрі менш-більш працюють і виплачують, та нажаль в більшості випадків певне так і є. В цій ситуації держава повинна б штрафувати та застосовувати до недобросовісних страховиків якісь санкції, надіюсь, що колись так і буде.... автоцивілка - то ще куди не йшло, а ось КАСКО, де мова йде про суми набагато більші. Уявляю собі шок людини, котра заплативши 15 тис грн за поліс, мусить бігати коридорами, тратити час, нерви, гроші, принижуватися врешті решт і в результаті або не отримати або не доотримати в повному обсязі, те що належить цій людині по закону...
А шок людини чия страхова оголошена банкротом уявляєте? В мене знайомий купив поліс в такій собі страховій компанії КАСКО, так вона ось уже третій місяць, як спочила в Бозі, а що робити її клієнтам не зрозуміло.
Фонд гарантування виплат і у випадку банкрутства СК виплачують з нього. А ти хто взагалі? По цивілці платять. Принаймні наші партнери. Доволі сміливий допис, як для першого допису на форумі. Прошу надати аргументи інакше це будемо сприймати як шпіонаж і викривати шпіонів
Насправді нічого дивного в тому, що люди жаліються на Оранту немає, я недавно натрапив на хороший сайт, там багато чого про наші страхові компанії, ось про Оранту http://www.strahnadzor.ua/company/review/bycompany/66/, прошу звернути увагу, там лише конкретні справи, вказано також серії полісів, зареєстровані номера ДТП з даі і т д.., але як я вже писав, критика це не порада , не в цей час.
Ти не ссилками аргументуй, а власним досвідом. Якщо не буде внятних пояснень і конкретних фактів , будемо прощатися
На днях познайомився з дівчиною з Києва яка працює в канторі яка є посередником між страховою та кінцевим користувачем, тобто допомагає вибрати відповідну страхову компанію під відповідні потреби. То вона казала що Оранта на грані банкротства. Наразі мені це підтвердити нічим - але таке чув.
Маю там страховку (здоровя) виплачують справно і щедро Від тієї ж дівчини у попередньому мому пості чув що майже рік (до тепер) вони (Провідна) працювали в мінус з метою набуття клієнтської бази. Зараз поідеї почнуть пожинати плоди.
Ситуація в Україні з страховим ринком така, що Нацкомфінпослуг зареєстрував 415 СК, але нормальних\зразкових СК не більше 10 ІМХО. Тобто лише вони в 99% Вам вчасно заплатять, не відмовлять тощо. В першу чергу говоримо про автострахування, бо воно в нас як і всіх решта країн світу є найпопулярнішим\наймасовішим. Оранта - це совкова СК з гнилим менеджментом, яка щорічно потребує інвестицій в сотні млн грн, бо щороку залізає в борги. У 2013 році в акціонерів просять 250млн грн. http://finance.liga.net/insurance/2013/9/13/news/35512.htm Але найбільша проблема в автострахуванні і не тільки - це демпінг. Саме через мегазнижки, які не мають жодних законних підстав (багаторічний безаварійний стаж, пільги для пенсіонерів тощо), а саме 20-30-40-50%, які такі СК пропонують за рік-два вони успішно банкрутують: Лафорт, Добробут, РАЙП, Інвестсервіс, Українська екологічна страхова компанія, Міська страхова компанія та інші - це все результат такої політики. В страхуванні дешево і сердито не буває Яка ціна - така й послуга. А також слід памятати всім відому приказку - скупий платить двічі. Хоча погані виплати - це не завжди через демпінг - часто погане керівництво, некваліфіковані керівники, відсутність програми розвитку та незацікавленість акціонерів у розвитку СК також запорука недовгого існування СК. Враховуючи жорстку конкуренцію - така компанія всеодно довго не проіснує. Обєктивна інформація станом на 2013 рік: зараз на ринку діяльність таких СК як Інкомстрах, ТзДВ Гарантія, Здорово,Інтер-поліс,Крона,Остра, Провіта, Оранта та ряд інших "ходять на межі" банкрутства. Моїм словам є підтвердження: http://www.mtsbu.kiev.ua/files/08.2013.pdf Вищеперелічені СК "тримають такий негатив" вже не один рік. Щоквартальна оцінка страховиків можна переглянути на сайті МТСБУ http://www.mtsbu.kiev.ua/ua/assessment/
Щодо Оранти - до Vexler'а купляв там цивілку багато разів, то жодних знижок не давали, навіть для пенсіонерів, не кажучи вже про безаварійність...
мда, дивний світ.. я кожного року в листопаді заходжу на check24.de, вводжу свої дані і маю список всіх страхових -> фільтр на найдешевшу і нею користуюсь в наступному році. Зараз - якась Дірект-Лайн, ніколи раніше не чув і пофігу тут на то.. в разі випадку з моєї вини, мене нічого не цікавить.. якщо вина чужа - з виплатою теж проблем ще ні в кого не було.. живіть простіше, люди..
УПСК - мутна кантора, враховуючи, що вже тимчасова адміністрація в них була довгий час. Ну-ну. Хотів би я Твою полеміку побачити, коли, не дай Бог, в тебе заїде безробітний дядя вася на жигулях, а в нього поліс від СК Україна. Іншої пісні заспіваєш. Якщо жити в цивілізованому світі, треба трохи свідомість включати, а не: "моя хата з краю нічого не знаю"
тут наприклад машину без страховки га облік не поставиш. чого такого нема в укр. - хз.. недавно в мене був страховий випадок. взяв адвокатів за рахунок чужої страхової(законодавствомпередбачено) і жодних проблем, клопотів, тяганини..
Чувак проблеми пздц які будуть якщо взяти страховку в першій попавшійся страховій. Бо вона хєр шо виплатить 3й ообі. І та 3тя особа тобі моск виїбе і висушить...