Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II підтримую на 100%.після 14 2005 року пересів на гольф 90 року і прозрів..... тільки ГОЛЬФ!А особливо 2.
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Новий вакуум на ВАЗ 08 коштує тих же 150-200 грн А по динамічних якостях ВАЗ рулить :mrgreen:
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Чому ? Так і є приблизно. Інжектори ще менше хавають. Моя 1.4 при 100-120 хаває 7 літрів. 90 не їжджу, но думаю менше 7 буде то точно.
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II гольф на світлофорі вставляє девятку!!! в знайомого НОВИЙ таз так він казав що оббивку на дверях яка є пласмасовою ставлять без влякої шумки і навіть клійонки як зняти її то сипеться пісок! мене в тазі найбільше харить його масовість, кожен гопнік має мати тазік тимбільше зарахунок різних комплектацій на перспективу можна щось переробляти в ліпшу сторону (салон, двіжок, кузов) а на тазі більше того 1,5 не вирвешся.. небуду говорити що Mk2 сама красіва машина, але якщо порівнювати з тазом то на порядок там все якесь спрощене до максимуму одним словом штамповка.. взагаліто ті машини трошки різні по класу про це говорить їх ціна.. думаю девятку з кадетом можна порівнювати швитше
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II ЛЮДИ! давайте вже раз і назавжди закриємо це питання! а істина одна - то шо зробив німець рускій ніколи не зробить. хто б там не придумував ті ВАЗи роблять їх всеодно в Росії от і якість відповіндна. якшо взяти Гольф 2 і ВАЗ 2108(9) в однаковому стані то зразу стане ясно шо купувати. Гольф 2 в принципі краща машина в всьому: -стійкий до корозії кузов -хороші живучі мотори з хорошим рівнем економічності і динаміки -живуча і одночасно проста ходова а комфорту їзди навіть нема шо рівняти з ВАЗом -набагато просторіший салон в якому в більшості випадків мало шо тарабанить якшо -деталі на гольф абсолютно недорогі і є всюди, я вже не кажу про то шо більшість поломок можна продіагностувати самому і зразу ж поміняти якшо є відповідний інструмент шодо їзди то тут коментарії зайві - просто варто проїхатись на гольфі по трасі на швидкості 100 км/год і так само на ВАЗі і тоді зразу відчуєш різницю... а аргументи типу: а шо якшо Гольф 89 року коштує так як 2108 95 року нічого не доказують - важливо стан машини а не рік.
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II і до чого ти це написав? всьо залежить від мотору! я б хотів побачити як гольф 1.6 дизиль вставить 1.5 інжекторну девятку.... але так чи інакше в 1.3 гольфа розхід 6 по трасі і 7-8 по місту а в дивяткі такої самої 8 по трасі і 10 по місту
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II написав до того що 1,3 гольф шустріший за 1,3 девятку.. ну і 1,6 шустріший за 1,5 тазік
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II можу тебе запевнити шо якість виготовлених в Росії БМВ і якість виготовлених там же ВАЗів "трошки" відрізняється і взагалі ми не про БМВ тут говорим! багато які хороші машини складають в Росії і Україні але всеодно наші умнікі умудряються зле прикручувати колеса до кузова
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II :mrgreen::mrgreen::mrgreen:була недавно тема волга VS Golf II:mrgreen::mrgreen::mrgreen: в нас на форумі тепер що всі машини будем рівняти, всі тобі тут скажуть що гольф краще, ти ще паралельно запитай на вазовскому форомі, що вони тобі проспівають. П.С. Самому цікаво...
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II якшо чесно я не думаю шо можна обєктивно доказати шо дівятка ліпша за 2 гольф
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II шо в цій темі шо в темі про волгу там не буол щодо порівння цих двх машин то і так ясно. прочитай уважно шо написано в першому пості!
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Порядного Г2 зараз дешевше 5 000 не знайдеш,подякуй нашим депутатам(розтаможка 5000!!!!).Маєш від 1000-2000 бери Волгу, від 2000-4000 бери 2108,від 4000-5500 тільки Гольф 2.
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II А в мого тата 10ка 1.6 16 клапанів, при крейсерській швидкості на трасі бере 6.67 літра...
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Девятка то гавно повне, я мав перед джетою, ржавіє,всьо в салоні тріщить і скрипить,замки летять дверні,завіси стукають,шомоізоляції нуль порівняно з гольфом, деталі довго не ходять чи ориг. чи ні ,сидіння дибільні спина болить, руль дибільний,місця мало.............. короче говоря таке враження шо її зробили в минулому столітті.
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Середня витрата палива в мене 5,7 л. соляри на сотню -- то і траса і місто з пробками і деколи по 20-30 км грунтовкою на першій-другій передачі. А на світлофорах.... воно тре так сильно рвати? толку ніякого так шо і не пробував, взула би див'єтку чи нє.
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II а шо має бути толк? а може комусь подобається рвати на світлофорах. кожному своє і про то сперечатись безглуздо