Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Гольф - найкращий! Це як підсумок того шо тут говорилося. Доказати шо шось інше краще - обєктивно чи необєктивно - просто неможливо. Не вірите? Спробуйте. Ми осьо тут з Апостолом Тревелом швидко і нещівно розібємо залізними аргументами зухвальця який посміє сказати шо гольф не найкраща машина у всесвіті!
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Знали з чим зрівняти таку порядну машинку як Гольф 2 - з девяткою, долото дубуве!!!
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Цілком підтримую, тут нема що порівнювати.......в Росії невміють робити машини
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Півтори року мав 15-ку, нова з салону... Був задоволений! Нове воно завжди добре. Але на рахунок комфорту то посперечався б, сідушкі не зручні, постійно йорзаєш з них, салон маленький. До мотору взагалі не ліз, і вона сто відсотків економічна макс. 7 літрів по трасі. Коли ій стукнуло 2 роки - продав. Аа іще , тільки купивши нову - відразу на сто, щоб то все подокручували, ручки доробили, зчеплення і всю решту мелоч. Незадумуючись поміняв того Ваза 2005 року на Гольфа 1996
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II +1 Додано через 2 хвилини у мене як був 2-й гольф 1,3 карбюратор, брав 7л./100км
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Я ні вякому разі неберусь порівнювати гольфа з вазом, але знаю такого гольфа якого людина заїздила запівроку до нитки і зауважте ніодної аварії (при купівлі гольф був в нормальному стані), для прикладу УАЗ в того хлопа витримував 1,5 року, а рено їздить нормально вже 3 роки, може він так нелюбить фольца незнаю
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Дивно шо гольф заїздився швидше ніж рено. Відать гольф при покупці тіки виглядав нормально.
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Не своє - не жалко Хоча я особисто до любої машини ставлюсь однаково - бережно і шанобливо . Пофіг моя чи не моя. Виховання не позволяє по іншому