VDO

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Travel, 26 вер 2007.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: VDO

я був в Сашкі Вангейта вони мені замутять рамку там де середній воздухан був.

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Зідти не буде дути повітря, нафіг тобі урєзаний варіант пічки. Став над попільничкою ліпше, або в ніші під нею (по заводу касетниця туда іде).

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

воно і так з відтам ніколи не дує.
    і я хочу шоб воно стояло там! Мені так подобається.

Додано через 41 секунду
    я без тих карманчиків жити незможу!

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Я ж змог жити без попільничкі! Хоча в мене там усяка мілкота лежала, наприклад презирвативи! ;-) Тепер все перекочувало в бардачек! ;-)

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ага, а в Тревела в бардачку бички будуть лежати, і попіл в бардачок струшувати придеться

6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

І так прибор стоять і всі працюють ше тільки сьогодні рамку Вангейт поставить. Зроблю фотки і викладу.

7. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

А на холодну не зашкалюе прилад тиску?

8. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ні незашкалює!

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Ось фото тих приладів.

10. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

в мене такіж тільки тиск на 5 бар.

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Шкали теж горизонтальні?

12. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

так. кажу ідентичні такі як в тебе

13. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

В мене другі. Ось мої:

А ті, що на фото вишче, то ті хлопаки продати хочуть за 300 грн(придурки!!!!) :)

14. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

сорі прогнав в тебе інші.

15. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Зверни увагу на рамку під ті прибори і на її фактуру! ;-) От її я сам і робив. Вона не заводська! :)

16. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

в мене не було такої заглушки і я хотів шоб вони стояли тільки там де воздухани. І ше одне шось ніде неможу знайти синіх світлодіодів чи лампочок бо мені сказали шо то в мене там штатно не світлодіоди а такі маленькі лампочки.

17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Так, підсвітка в тебе лампочками зроблена. Але там повинні бути патрони з тіми лампочками. Якщо патронів нема, то погано, але не смертельно. В мене патрони були, але лампи з них я повідавлював(побив їх) бо мене цікавила дуже світлодіодна підсвітка. Замість ламп напаяв через резистор світлодіоди 5мм. Все вийшло гарно. Якщо треба, можу сфотографувати.
    Якщо патронів нема, то можеш взяти з підсвітки приладів патрони, допаяти до них провода і зробити на базі них підсвітку. Садяться ті патрони з підсвітки ідеально в прилади.

18. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

патрони є.
    цікавлять сині діоди.

19. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Поїдь на радіобазар та купи собі особливо яскраві світлодіоди. Вони там є!!!

20. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

Може в когось є датчик тиску масла і прибор VDO від Scirocco 16v ?
    В принципі хочу купити, але спочатку ще хотів би приміряти чи той датчик закрутиться в голову (бо казали що стає).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)