Відповідь: VDO Зідти не буде дути повітря, нафіг тобі урєзаний варіант пічки. Став над попільничкою ліпше, або в ніші під нею (по заводу касетниця туда іде).
Відповідь: VDO воно і так з відтам ніколи не дує. і я хочу шоб воно стояло там! Мені так подобається. Додано через 41 секунду я без тих карманчиків жити незможу!
Відповідь: VDO Я ж змог жити без попільничкі! Хоча в мене там усяка мілкота лежала, наприклад презирвативи! ;-) Тепер все перекочувало в бардачек! ;-)
Відповідь: VDO Ага, а в Тревела в бардачку бички будуть лежати, і попіл в бардачок струшувати придеться
Відповідь: VDO І так прибор стоять і всі працюють ше тільки сьогодні рамку Вангейт поставить. Зроблю фотки і викладу.
Відповідь: VDO В мене другі. Ось мої: А ті, що на фото вишче, то ті хлопаки продати хочуть за 300 грн(придурки!!!!)
Відповідь: VDO Зверни увагу на рамку під ті прибори і на її фактуру! ;-) От її я сам і робив. Вона не заводська!
Відповідь: VDO в мене не було такої заглушки і я хотів шоб вони стояли тільки там де воздухани. І ше одне шось ніде неможу знайти синіх світлодіодів чи лампочок бо мені сказали шо то в мене там штатно не світлодіоди а такі маленькі лампочки.
Відповідь: VDO Так, підсвітка в тебе лампочками зроблена. Але там повинні бути патрони з тіми лампочками. Якщо патронів нема, то погано, але не смертельно. В мене патрони були, але лампи з них я повідавлював(побив їх) бо мене цікавила дуже світлодіодна підсвітка. Замість ламп напаяв через резистор світлодіоди 5мм. Все вийшло гарно. Якщо треба, можу сфотографувати. Якщо патронів нема, то можеш взяти з підсвітки приладів патрони, допаяти до них провода і зробити на базі них підсвітку. Садяться ті патрони з підсвітки ідеально в прилади.
Відповідь: VDO Може в когось є датчик тиску масла і прибор VDO від Scirocco 16v ? В принципі хочу купити, але спочатку ще хотів би приміряти чи той датчик закрутиться в голову (бо казали що стає).