Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Я всетаки рішив виложити ще декілька робіт зацініть:???: Сток тюнінг
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Це дуже правильна думка!Він має бути максимакльно простий і максимально екслюзивний, щоб не перепутати ні з чим іншим! Потім можна зайнятись його рекламою!!! P.S. Головне, щоб ніхто не надумав малювати його цеглою на машині!!!
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Слухайте шо ніхто немає коментарі , добре чи галімо ааа???:shock:
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning та чому ж галімо, мені тролейбус не дуже, а так все чікі пікі! ціни тобі немає не пробував стати штатним дизайнером якоїсь тюнінг компанії?
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Прикольно. Радує що в наш клуб такі таланти долучаються!:smile:
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning на рахунок тролейбуса це так прикол небуло дочого взятися:-D тюнінг компанії, та в нас їх і нетак багато тимбільше покишо тільки навчаюсь:razz:
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning хто має фотки великої якості своїх машин можете закинути я шось подумаю! але ракур бажано такий як в тої мазди чи мультівена;-)
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Модно! Запора ти взагалі круто затюнив - виглядає як двойка гольф! Відкривай своє тюнінг ателє - ми прийдем в першу чергу до тебе тюнитись!
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Друзяко, я тама закидував свою ластівку на форум - там є 6 фоток. Якщо тобі не тяжко - затюнь якусь на свій витончений смак, шоб я знав куди рухатись в тюнінгу. Але не перефарбовуй. :-D http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=181