Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Topol я бачу ти поставив собі той гольф на аватор, напиши мені свій мейл я маю блимаючий аватор!!!
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Блін і втебе чорна, але нічого щось придумаю!!!:razz:
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Ой! Мабуть треба йти свою фоткати, поки в Піонера ще халява
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning 2 Kinder готово, от тільки знов чорний:-| і якість недуже але получилось по мойму неплохо!!! Сток: Тюнінг:
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning В мене є просто фото тюненого хочеш можу виложити!
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning ну яж написав новий, а той шо зверху то старий і тюнінгований:x
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning ціхо ціхо не нервуйся там просто слабо той тюнінг видно
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Вийшло просто замєчатєльно, вже любуюся на робочому столі. А не лазив бо робота задовбує. Дякую, з мене прічітається!
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning а мене перший раз в житті поперло від Сірка (червоного) сам би на такому їздив. гарно затюнений
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Не партеся з логотипом - можна просто використати фотку емблемки на машині - зйомки, розмноження публікація фотоматеріалів з громадських місць дозволені. Права належать автору фотки по замовчуванню.
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning та хотілось якогось цікавого логотипу не просто знак ВВ