Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning та не треба машин левів і будинків. просто абревіатура цікавим шрифтом і підкреслення якимись агресивними формами. максимум 2-3 кольори. я попробую зара сам шота скліпати
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning не забувайте шо фолькси то німецькі машини а німці люблять орднунг і все лаконічне. але якісне. давай папрощє!
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning друга композиційніша набагато - її тре спростити, стилізувати лева і тоді може бути...тікі я не знаю чи мож використовувати значок фолькса в нашій емблемі - маю на увазі з юридичної точки зору
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning воно примітивно але якшо спробувати вийти з такого
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Ну так бий зразу сказали шо ви хочете просто написи, я вкраду твою ідею і трошка перероблю
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning ну пацики то вже занадто просто вот мені більше подобається той синій лев але знак треба більший ну і силку на сайт десь впендюрити
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning ссилка то непроблем, а вот де зак більший втулити:?
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning скажу щиро і відверто, що мені не сподобався ні один варіант... газета Ратуша вроді має гарний бордер з будиночками, що символізують Львів. Може цей елемент взяти. Потім Льовиків треба різних перепробувати. Значок Фольца спотворити, але приблизно щоб вгадувалися. Фрази про те що ми клуб Львівський має бути сказано, а не тільки напис Вевеве точка Фольвагел львів юей. і звісно електронку. І може робити не квадратної форми а з цікавою висічкою? щоб універсально його можна було в різні місця клеїти на авто?
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning не буду створювати нову тему - і хочу подякувати майстру тюнінгу Pioneerу за чудовий аватар. Дякую!!!
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Шановний POL, можливо ти і маєш поняття, що таке ФОТОШОП, але поняття що таке логотип - жодного. Ти не ображайся, але логотип це не листівка не плакат і не кумедний біг-борд. Це максимально проста крива, яка основною метою має впізнаваємість та стиль, фірми, клубу, чи пачки вафель. Ти Уявляєш те все , що ти малював, помістити на якомусь виданні де клуб приймає участь? ЗАСМІЮТЬ!!!! ПРосто не потрібно в кожному новому екскізі викладати всі свої знання з фотошопу... Ну зараз всі хто це прочитає почнуть плювати...., в мою сторону, ох який мудрий так давай вперед, намалюй!!!! Давайте без плювків, НАМАЛЮЮ! Просто може в горі загрубо висловився...., але то моя робота..... Люди за логотипи платять від 50 у.о. і . .. . . . ., Просто хочу щоб ви зрозуміли логотип, будь-чого це дуже-дуже-дуже серйозно! назразок "Как вы яхту назовете так она и поплывет! "
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning І ще одне, в логотипі має читатись назва продукту, фірми чи клубу.... НАПРИКЛАД КЛУБ ЛЮБИТЕЛІВ Volkswagen
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Я розумію що критиком бути найлегше, але . поки , жодна з поданих пропозицій, включаючи і вашу, не пілійшла під наведене вами визначення. p.s. Ці логотипи розробляв не POL, a Pioneer