Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Я не агресивний, просто хотів допомогти....тому, що це моя спеціальність, за якою я працюю 5 років. якщо для Вас клуб це є певне закрите коло, в якому зовнішні думки, ідеї та пропозиції не допустимі..., то скажіть про це..., і я жодного разу більше не напишу ніякого повідомлення на цьому форумі...
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Вибач я неправильно зрозумів ще раз вибач!!!!:mrgreen: На рахунок дизайнера давай роби всетаки професіонали в тому краще рулять може якраз!!!!! може картку ми самі зробим а от з логотипом якби ти нам допоміг булоб класно!!!:mrgreen:
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning все ок!!! давай попробуєм за то в морду ніхто недасть:-D
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Зробіть два варіанти один професіним дизайнерм, а другий нашими силами і виставити на голосування!!!!!!!! А то сваритесь а толку ніякого.
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning нарешті оберти зменшуються... навіщо йти за допомогою проф дизайнерів зі сторони (я не мав на увазі про тебе), якщо у нас є свої і причому дуже не погані (Піонер, Мартіні). Просто платити за білья якісну розробку я не бачу толку, якщо в нас би вийшло менш професійно але своїми руками, хіба вже ніхто не міг то зробити. Ми не є закрите коло і не стараємося ним бути (думаю учасники мене підтримають), ти просто так сприйняв, ми того не казали! "і я жодного разу більше не напишу ніякого повідомлення на цьому форумі..." - ти образливий, не пінися, важко тобі буде в цьому житті, тут добрі люди на форумі і в клубі! але й писати тебе ніхто не буде заставляти. В твоїх словах крилася "напруженість" і люди відреагували на це.
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Ребята, чи мова йшла про те, що хтось за шось повинен платити??? Чи за просто так в нас вже ніхто не робить? Коли ти мене цитуєш, про закрите коло не виривай слова з контексту, я сказав, що якщо клуб це закрите коло, то.... писати не буду. але то всьо фігня.... хтось когось не зрозумів, не так прочитав...., я абсолютно не конфліктна, людина, можливо тому, що ви один одного бачили, а мене ні.... тому троха пристрасті розгорілись. (на своїх наїхали ) на цьому форумі я виклав три макетики лого, вони в темі LOGO * CLUB * MAKET Не треба нікому ні за що платити, просто подивіться. І повністю ваша справа, що з тим зробити, я тільки хотів допомогти, з двох причин 1. я їзджу на Volkswagen 2. логотипи і фірмовий стиль це те, чим я заробляю на пункт #1. жодних конфліктів.
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning вул. Енергетична, 7 фото-дизайн-студія DeZhavu спитити Vlodyka Тобто я ж писав, можу допомогти надрукувати картки!
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Все ніштяк просто ти так закретикував шо аж обідно стало:-D але повір від того шо ти новічок нічого не залежить якшо ти уважно подивишся мій профіль то побачиш шо я тоже тут недавно але прижився, тут люди взагалі супер бо я як починав на тюнінг клубі то мене там тк грузили шо ви просто непреставляєте через те шо я новічок мол!!!!! якшо я шось нетак сказав то СОРРІ!!!
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning В мене зараз канікули маю трошка часу киньте хтось кому ше неробив якусь фотку свої мафинки:mrgreen:
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Я правда це виложував але ще сюди закину?????????????????
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Так як я казав часу в мене зараз трошка є, оскільки всім роботи подобались крім Мартіні( маю наувазі його мафинку) я йому її переробив час іде люди навчаються новому от я і навчився з чорного робити інший колір:mrgreen: зацініть
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning думаю Мартіні найбільше малюнки на машині сподобаються :grin: Особливо той песик :mrgreen:
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning малюнки то таке можна любий підставити просто той під руку попав:mrgreen:
Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning Ну щож люди почався новий конкурс і я знов взяв участь!!! Зацініть:mrgreen: Сток: Тюнінг: Взагаліто машина ще в процесі може ще щось придумаю8)