УРА! Вийшло. В додаток Всім хочу подякувати за приємно проведений час і веселу компанію. Особливо Чортопхай за підготовлену екскурсію, і також MARTINI за хорошу ідею.
Навіть уявити собі не можна було, що в таку бридку погоду може бути така чудова імпреза. Правду кажуть: головне - компанія! Дякую всім за чудове товариство! Знімаю капелюха перед нашими роверистами (в тому числі роверисткою!), які, незважаючи на підступні намовляння ser_varnak, доїхали до мети на своїх двоколісних конях! Ріспект вам! Пару моїх фоток: MARTINI, дуже прикро, що Тобі таке нині сталося! Дякую за організацію такого суперового виїзду. І не журися - навколо Львова ще стільки файних місць, куди ми обов"язково Тебе візьмемо
І я вже добралася до компа Шановні одноклубники, одноклубниці і їх сімейства, всім дуже дякуємо за гарону поїздку. Дощ нам не завадив. Як каже Чортопхай: "Основне-компанія". Було дуже приємно провести з вами час Всім ріспект і уважуха! Martini, не падай духом, йде літо...головне, щоб лісапєд знайшовся! Пи.си....навчіть і мене фотки завантажувати...)))))
всім величезне дякую за поїздку! усі молодці-і фотографи, і роверисти, і водії що мене возили(оскільки Ельза з чоловіком приїхала:rofl::rofl чудово провели час!
Мені дуже прикро за такі випадки, це як плівок в душу. Співчуваю! Я можу позичити тобі свій в разі потреби, тільки мій простіший!
Треба їхати і дивитись. Попросити або дати завдання Чортопхай, щоб знову підготувала нам цікаву екскурсію, і поїхали! Пи-Си: Без Чортопхай і її розповіді, яку вона просто зобовязана підготувати, туди їхати нема чого.
Каматоз блєа))) Фотки нормально зроби)) Ато на тих піциках нічо не розгледіти) Я бачу ти серйозно ДХ зайнявся) Бережи себе, я то переріс і кинув через величезну чисельність травм)