1го квітня 2014 я купив кватру за 10500 при курсі 12. 13го жовтня 2013 я купив недопривід і дав за неї 8200 при курсі 8. Так шо жаба менше давить)))
Як на 8 років то забагато наїздила. Не видно чи то кватра. Але то автомат і ним двигун запороти важко. Проблема в самому автоматі (може бути).
Дивився оцю - http://auto.lvivport.com/auto_audi_a4_15684437.html. Реально сподобалася, доглянута, але такий пробіг....хоча правдивий. І ціна кусається.
Є така http://auto.lvivport.com/auto_audi_a4_16052703.html, ціна дуже цікава.. та говорять що 2.0 ALT - велика ймовірність що буде брати багато масло - їх хвороба. що скажете про газ на такій машині? мав хтось справу?
Є варіант, готовий брати. Де порадити комплексно продіагностувати? У офіціалів на ніко-захід - чи десь інше?
так їдь до офіціалів і замовляй повну діагностику. А які ще варіанти є? Скільки всім говорити, якщо навіть тобі порадять якийсь сервіс то результат буде завжди один - "бери, купуй, все ок", і це лише тому що ти їх потенційний клієнт якщо щось не так, навіть якщо і не їхній то якогось іншого СТО Результат може бути інший лише у випадку якщо механік який буде перевіряти є твоїм особистим механіком, другом чи ще щось в тому роді.
Історія з життя (3-4 роки тому). .....продавали (не я особисто) Шкоду Октавію А-5, реально вона була товчена трамваєм легенько в передок, далі собака поцарапав капот і в кінці-кінців в сраченя влупив Infinity.... Так от - Шкода була продана, при продажі погнали на СТО, там сказали, що вона "лежала", але так, як насправді такого не було, то всі були "послані".... На виході - Шкода продана, всі задоволені, СТО - сморознули хєрню, бабла не отримали....
Тре щоб уважно дивилися кузов на предмет його розпилювання пополам чи 1/3 чи ше якось, бо є такі авто, сам на такій перевірці бачив доварену страку А4. Можуть доварити і перед...
Ти думаєш що в офіціалів є кузовщик який може таке побачити.)))))) Вони там максимум крило можуть відкрутити і друге прикрутити і то зазори не виставлять
і я взяв В7.. але фото виставляти не буду.. покину скоро цей форум, бо виставляю сьогодні свого VW на продаж.. не сумуйте, друзі..
ну як тобі сказати.... 2,0TFSI quattro S-Line зовн/внут.+ спорт. підвіска + авант + рейлінги + вебасто+19"+ люк + темне небо + ксенони + RNS-E + LPG Gas... простіше сказати чого нема.. якось так доречі, дивно, при такому начинні нема кнопок на рулі, прийдеться докупляти доставляти ... а і ще член з-під заднього бампера стирчить )