Вагаюся між цим http://deshevshe.net.ua/acoustic-logitech/logitech_z323_980000356.html в рамках бюджету Або трохи вийти за бюджет і взяти це http://deshevshe.net.ua/acoustic-microlab/microlab_solo_4.html
microlab також непогана кантора, але все ж таки раджу логітек - це одна з найкращих, шо є з акустики до пк. я згідний з Андраном і ОлегМ, шо їхня акустика - бомба і то є суперовий варіант, але це не є бюджетним
Тут ше один суттєвий нюанс. В мене на столі завжди не вистачає місця, постійно все захламлюєтсья всякими паперами, сд-дисками і тд. Словом, робочий безпорядок. Сателіти Логітех в тому плані абсолютно нераціональні, вони просто займають місце на столі. А от мікролабівські "тумбочки" можна дуже кльово юзати як полички для всякої херні От тільки мене трохи піднапрягає, шо такі самі колонки в Києві коштують на 130 гривень дешевше http://hard.rozetka.com.ua/ru/products/comments/24282/index.html#tab=all ... Хіба Ореста просити шоб привіз, якшо він на мене не ображається за тему про ширину зимової резини
Мартіні! Я б радив взяти мікролаб, або шось того плану, крім сателітів, тому що самим інформативним і головним фактором у звуковому тракті є відтворення середніх частот тому саббуфер і майже твітери в сателітах цього зробити не можуть а от 13" чи 16" мідбас якраз в сам раз!
Я собі саб з колонками теж брав у Києві, і теж дешевше(років 5 тому).Там ціни набагато дешевші ніж у Львові. Впринципі можеш кинути модель на якій зупинився, і я у кума свого запитаюсь за скільки він може взяти тут у Львові на гуртівні, якщо вони там будуть.
Здається я зрозумів, на Дешевше з пультом ДУ, а на Розетці - без. Тому напевно і різниця в ціні 130 грн
+1 до Мікролаб, за такі гроші нічого і близько не купити такого по якості, вони навідь кращі багатьох дорожчих "акустичних рішень".
Переважно в маркуванні системи повинна бети десь буква "R" (в мікролаба "С") що означає "ремоут" тобто віддалене керування (пульт). Так от, по васному досвіду знаю що сабвуфер (2.1) під столом, де його і так, як правило, нема де запхати, мало помагає, тим більше, якщо ти не збераєшся лякати сусідів. тому я б тобі радив брати (2.0), але брати в дереві, розмірами побільше (ще раз нагадую, мова тут про децибели резонатори тобі нічого не дасть, прото повір на слово). так от на прикладі свина: можна взяти BF-21R а можна BF-31R різниця в ціні не влика, обидва в дереві і з пультом, але 2й мє розміри більші, 3 динаміки, трішки більшу потужнісь і... вихід на сабвуфер! тобто можна позичити в когось на день і спробувати (а як сподобається то і докупити у майбутньому)
Так, я з"ясував, на Дешевше просто не дописали до моделі букву С. На понеділок чекаю від них відповіді, чи є такі самі прості, без пульта, якшо є, то буду брати їх. Вони великі, дерев"яні, мають звучати файно. Та й відгуки в інтернеті про них непогані
Брав недавно собі Microlab Solo 6. Звук просто бомба! Додатково правда DSP-плагін до Aimp ставив, який значно покращує звук. Всім рекомендую! На повний звук тільки раз включав. Пробував їх на роботі. Тільки включив на третину звуку - одразу з нижнього поверху прибігли.. )) По тестах їх якість звучання наближена до Hi-Fi систем. Може то трошки більше ніж по твоєму бюджету, але думаю варто підзбирати ще трошки грошей і купити хорошу річ. Такі ж речі не часто купуються і служать вони зазвичай довго.