вибір автомобільної антени

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем нанаєць, 10 бер 2010.

1. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    На Вашу думку, людська це яка 5, 10, 15, 20, 25, 30% ???
    просто цікаво...

2. kym

kym Аксакал

a 100
    До 30% від ціни виробника чи хоча б імпортера.

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    На превеликий жаль в нас бідна країна і тому націнака складає від 15% до 200%.
    Конкретні приклади: прокладка клапаної кришки опель 1,4-1,6 в мене в магазині 12-15 грн в залежності від виробника на базарі 25-30грн, морква кпп в мене 5грн на базарі 25грн, от тобі і націнка....

4. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    До речі про моркву: давно хотів вияснити, а тут Ви і в проборках розбираєтесь, і "морквою" торгуєте:
    Якщо в мене, наприклад, приборка код 935, наскільки буде брехати (швидкість і пробіг) приборка з кодом 950? Чи правильно я рахую (950-935)/935= 0,016 тобто 1,6%?
    А головне, чи можно цього уникнути замінивши "морковку" на підходящу? Я був загорівся ідеєю замінити приборку, тому трохи вивчав то питання, але зрозумів шо тре шукати тільки з таким самим кодом, тобто 935.
    Вибачте, шо пишу в темі про антени, але тут і так далеко від теми вже...

5. FanMk3

FanMk3 Новачок

VW Golf Mk3
    Хлопці а є антена на дах (мені потрібна на Мк3)?

6. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    треба антенка на гольф 2 в крило, була телескопічна, зламалася об гіляку дерева. Вони є не телескопічні але менші розміром? взагалі які ціни бо в інеті щось путнього не знайшов

7. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Питай на шротах, там того добра вдосталь повинно бути.
    В мене антенка не телескопічна. В крилі. Під нахилом до лобовухи. Функції свої виконує добре.

8. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Хто може щось сказати про такий підсилювач антени? В місті радіо працює нормально, 10 км за місто і краще виключити.
    FM-018 - lvt.ua

9. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    я такий поставив в гаражі, мало що допомагає, але щось трохи ніби дає, зовсім трохи, практично не замітно.
    а в машину, до оригінальної антени від пасата б5, що на даху, запаралелив ось таку китайську антену, ловить суперово, краще оригігальної,перевірено. я її розібрав, викинув пластиковий корпус, маленьку плату затягнув у термоусадну трубку і сховав за обшивку даху, а цю довгу пластинку вивів в кутик на скло кришки багажника , так, що навіть ніхто не замітить.

• Подобається Подобається x 1
  10. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    Якщо цю клеяну антену закинути під панель, а не клеїти на скло буде ефективно працювати?

11. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Куди під панель? Треба перевіряти, якщо там буде закривати кузов, то сигнал не пройде.

12. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Щеб в сідушку під сраку і :russian:.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)