виправдовує. Колеса це якраз ті деталі, де ще зберігається зростання якості пропорційно до зростання ціни. Зайди на http://www.cbiopony.pl/ і вибери потрібну модель. Я порахую, якщо ціна підійде, привезу тобі її, повинно бути в будь-якому випадку дешевше ніж тут.
методом поступового збільшення бюджету дійшов до варіанту TOYO PROXES T1-R якось ми в цій темі забули про цього виробника
А протектор у них такий же ж як у DUNLOP SP SPORT 9000, у мене такі були - дуже задоволений, але по прайсах дорогі, зараза.
Заїдеш на них на мокру траву то під підйом не виїдеш...я про глину і не говорю.... то Шегу такі колеса... і щоб 420 було...))))) Хлопаки що ви все вигадуєте та купіть нормальні колеса щоб і на рибалку і на б...ки і на село і по асвальту....
кум, ану ти такий мудрий, знайди мені правильні 17-дюймові кола 235/45 або 225/50 шоб я в 5000 гривень за комплект вліз
Кум, уважаемый! Вот какие у вас критерии выбора резины когда вы с мотором 2.6 да по мокрой трассе 180км/ч едите? ))))
Ну з власного досвіду їзди після 160км/год на будь-якій гумі вже не їдеш, а летиш))) Питання в тому, що деяку гуму починає в боки носити, деяка погана балансується і в результаті вібрація керма і купа нюансів... Почитав в інтернеті, дуже хороші відгуки про NEXEN N2000 як саме для траси:
Ви як малі діти, а де ви бачили у нас трасу по якій можна "пердолити" більше 160 км. В мокру погоду можна дослідити яка резина добра на трасі у напрямку Стрий. Там по узбіччям тільки й встигай рахувати авто, які вилітають з дороги.
Та будь-де, якшо не боїшся)) Я на Червоноград і шацьк так їжджу. Ну більше нє, але 140-150 валю. Ну знов ж таки в суху погоду і тіки коли в Росію, бо якшо просто в Шацьк то краще на годину скорше виїхати і не спішити. От пасат в мене на російському гамняному Амтелі. На сухій дорозі шось там тримає і їхав без проблем майже, а на мокрій пздц повний. Літав як віник по хаті... Тому все ж думаю, що не буду купляти надто дороге шось. Все же не вірю я що якась там фулда чи контіненталь буде кращим за той самий нексен, чи барум буде сильно гірший... Воно все здається +\- однакове. От коли ціна гуми вже за 1000-1200грн там вже про щось модна говорити думаю... не можу визначитися))) приїду в магазин, що сподобається - те і куплю)
Я последние 2 года езжу на б.у резине. Покупаю в отличном состоянии и с нормалной страной производителем. Германия, Финляндия, Италия. Последняя резина была Бриджстоун. Брал специально из-за рисунка протектора. Шег, посмотрите что стоит на новых авто вашего класса. Сделайте анализ и решите что купить)))
Я дивився, але щось не знайшов нічого в інтернеті вартого. Та й не знаю де пошукати. Ну сорі, нове авто мого класу коштує стіки шо там вже було б тупо зекономити на гумі. П.С. якось мені не звично, що ви мене на "ви" кличете)) Ніби ж ви старший)
Шег, не здавайся, я все ще за те, щоби ти відчув переваги дорогої гуми. Це накладно але після того як зїздиш копмлект до гіршого не повернешся ні за що. І ти правий, що серединку не вартує брати, дивися на Bridgestone, Toyo, Mishelin і Pirelli. Особливо перші і останні, приторчиш
Та ціна мене підводить, Орест. Тільки ціна. Зараз дууууже накладно взяти дорогу гуму. Ще багато чого в машині треба привести до ладу. Восновному все що не впливає на ізду, але все ж. Подивлюся на б/у можливо. Але чомусь хочу нову. Sent from my MB860 using Tapatalk 2
поїдь на левандівку, як з мосту до протезного є площадка з б/у гумою. Шукав там зимову .... з літньої були непогані варіанти... ціна в районі 300 грн-шт, за комплект дешевше і торгуватись треба
До речі там щось з асфальтом не добре... вистарчає припорошити дощем і все ..... після 110 чуєш як машина тяжко керується. Багато водіів на те жаліються