Віброшумоізоляція

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем zhora, 14 гру 2007.

1. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    і для тих,хто не їздив на запорі 968М

2. doomik

doomik Новачок

VW Caddy 2000
  3. doomik

doomik Новачок

VW Caddy 2000
  4. doomik

doomik Новачок

VW Caddy 2000
  5. doomik

doomik Новачок

VW Caddy 2000
  6. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Так де у Львові можна придбати вібро і шумку ? прочитавши тему спочатку до кінця я зрозуміла, що тільки на Галицькому перехресті ???:ireful1:

На Зеленій на автобазарі має бути думаю... Ви як кажете ? Щоб даром не їхати...

7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    На Зеленій на автобазарі якраз купляв в суботу з другом шумо- і віброізоляцію. На жаль не памятаю номер павільйона, але там всі всіх знають тому варто лише спитати. Продає жіночка яка доходчєво все пояснила і показала буклет зі зразками тих всіх матеріалів і їхній опис. Ціни звичайно не порадували, віброізоляція (жаль назви не памятаю) фірми STP один лист розміром з дверку 80грн. А шумоізоляція здоровий лист приблизно 2х1м в взагалі в районі 260грн. Все самоклеюче, тому обійшлися без фену. В той же день поїхав в Епіцентр, бачив купу практично таких же будівельних вібро/тепло/шумо/волого ізолюючих матеріалів за ціною як мінімум у два рази нижчою, правдою переважно не самоклеючі, відповідно треба до них клей/фен чи т.п.. Тепер зявилася ідея на своїй машині зробити шумку на "будівельній" базі :D

• Подобається Подобається x 1
  8. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Велике спасибі ! Блін, тепер дилема.... на рахунок Епіцентру. Чи ті будівельні листи можуть нарівні конкурувати по якості з автомобільними... Про клей і фен я не хвилююсь.

Ще одне питання.
    А двері можна обезшумити з допомогою звичайного матеріалу типу військової шинелі? Колхоз, але його і так не буде видно... Впринаймні думаю віброізоляція вийде...

Останнє редагування: 17 чер 2009
  9. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    обовязково оголоси бюджет і фотозвіт з описами, якщо будеш робити цими матеріалами, ну і результат який получиться цікаво.... дешево і сердитио :)

10. ENERGY

ENERGY Місцевий

В неті неодноразово бачив звіти роблення шумки на будівельних матеріалах. Матеріли будівельні шумоізоляційні ну дууууже схожі на автомобільні. От з віброізолюючими діло обстоїть не так - будівельні листи легші набагато, фольга на них тонша, але плюс шо дверка від тої ізоляції сильно не провисне. В принципі в Епіцентрі там також є плакати зі всяликими звуковими/температурними/ і т д показниками тих матеріалів - так шо можна порівняти по цифрам навіть.
    Не зовсім уявляю шо таке військова шинель, походу просто цупкий матеріал:nea:, думаю для нашої справи не дуже підійде, але якісь результати має дати :)
    P.S. ізолон, фібрекс, терафом, алюфом, rooflex такі назви буд матеріалів - подивись може шось в неті є про них і їхнє використання.

11. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

VW Passat B7; Barkas B1000-1 1989 1.3 MH
    шумка і вібра - зовсім різні йогурти, різні функції. Шинель підійшла би більше для шумки і теплоізоляції. Я використовував тільки автомобільні матеріали, винесло більше 700 у.о. дорого, але ІМХО краще ніж будівельні.

12. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Щойно була на базарі на Зеленій.
    вібропласт М1 ( найкраще для шумки дверей) лист 80*60 см - 80,00 грн. ( ЦЕ ПОЛОВИНА КВАДРАТНОГО МЕТРУ!!! )
    Шумка якась лист 1*1,25 м - 60,00 грн.

По моїх підрахунках тільки на двері вийде біля 500,00 грн...
    Зробила собі екскурсію по базару за 2 грн ( вартість стоянки) та поїхала на роботу....:D
    Буду пробивати щось з буд.мат.

13. ENERGY

ENERGY Місцевий

А я зробив екскурсію по інету і глянув на перші сторінки цієї теми. Там вже згадується про використання АЛЮФОМА. А на офіційному сайті виробника ІЗОЛОНА також згадується що він також використовується для шумоізоляції в автомобілях. Про ТЕРАФОМ також пише що для шумоізоляції автомобілів підходить, на їхньому сайті.
    Мінус цих матеріалів - переважно не мають самоклеючої основи, тому мороки з ними більше. Також передивився сайт STP (переважно матеріали цієї фірми використовують як "саме автомобільна" шумка) - багато справжніх технічних назв їхніх матеріалів - пінополіуретан чи пінополіетилен, тобто тіж ж самі що й будівельні.
    Але розкручена назва + комісійні продавців на базарі + можливо трохи кращі характеристики - зробили їхні ціни в 2-4 рази вищими ніж буд. матеріали.

14. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    мій друг заплатив за вібро-шумоізоляцію передніх дверей, та задньої полки (седан)
    350грн (з роботою)

там же все авто 500$

торпедо 450грн

15. ENERGY

ENERGY Місцевий

Дуже навіть дешево, там мінімально "автомобільної шумки" піде на 300грн згідно базарних цін.

16. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    друг теж так рахував (а той більшу собівартість) - значить десь дешевше беруть

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Але невідомо шо і невідомо скіки тої шумки напихають)

18. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    Та чому невідомо) - питаєшся шо кладуть і дивишся як вони роблять

19. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    То точно. А він не хоче зняти одну карту дверну і глянули що там за шумка.... ? а взагалі, він відчув сильну різницю ? Двері хлопають як в МЕРСА ? :):cool:

20. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    він дивився частково як її роблять, та й їздив потім без карт пару днів, бо подіуми йому робили, за назву матеріалів попитаюсь сьогодні

Двері до того файно закривались, після того стали важчі і закриваються трохи по іншому, можна і так той ефект назвати), але йому подобається

він робив, то для динаміків і подолання бряжчання - ті функції виконуються

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)